GETICA 95 COM

Orase: BUCURESTI
Industrie: Energie & Petrol Servicii&BPO Tehnica

Site https://www.getica95.ro
Facebook https://www.facebook.com/Getica-95-104494211132490/?ref=bookmarks
GETICA 95 COM este o companie romaneasca, cu 100 % capital privat, avand un asociat unic de la infiintare si pana in prezent.

Aceasta a luat fiinta in anul 1995, initial ca operator pe piata de cereale; ulterior, pe baza cresterii continue a cifrei de afaceri, si-a extins sfera de preocupari in domeniile ingrasamintelor chimice, procesarii cerealelor si plantelor tehnice, producerii si comercializarii nutreturilor pentru zootehnie si, nu in ultimul rand, al energiei - combustibili, gaze naturale si energie electrica.

In piata de energie electrica, GETICA 95 COM activeaza inca din anul 2010 cand a si obtinut licenta de furnizare, iar pe piata gazelor naturale este prezenta din 2012, fiind licentiata si in acest domeniu.

In prezent compania isi dedica resursele doar pe domeniul furnizarii energiei electrice.

O data cu liberalizarea pietei de energie electrica si gaze, GETICA 95 COM s-a reorientat in forta catre comercializarea acestor produse, dat fiind si faptul ca legislatia europeana s-a pliat total cu propriile valori si viziuni.

Valoarea si competentele actuale ale GETICA 95 COM au crescut natural in ultimii 5 – 6 ani, datorita adaptarii continue la exigentele din ce in ce mai ridicate ale clientilor deserviti.

Viziunea GETICA 95 COM se orienteaza catre abordarea pietei printr-un mod nou de actiune, bazat in mod special pe respect si dialog in relationarea cu partenerii actuali si potentiali.

Nu in ultimul rand, GETICA 95 COM a construit o echipa dinamica, cu competente certificate in domeniu, apta sa prezinte in mod obiectiv ofertele comerciale, sa duca la indeplinire si sa mentina pe termen lung contractele in derulare si sa atraga noi clienti din cele mai variate domenii de activitate.

In momentul actual GETICA 95 COM este pe locul 3 intre furnizorii de energie electrica pe piata concurentiala din Romania.

 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca GETICA 95 COM

Companie Oras(e) Data
Inginer de sistem IT

full-time1 - 5 ani experienta

GETICA 95 COM BUCURESTI
20.04.2021

Joburi GETICA 95 COM

Companie Oras(e) Data