Joburi Unilever - fabrica Ploiesti

Cine suntem?

Unilever este una dintre cele mai importante companii de bunuri de larg consum din lume, realizând și vânzând în jur de 400 de mărci în peste 190 de țări.

În fiecare zi 2,5 miliarde de oameni folosesc produsele noastre pentru a arăta bine și a se simți bine. Aproximativ o treime din populația globală preferă brandurile noastre cum ar fi Dero, Delikat, Hellmann’s, Dove, Clear, Magnum, Lipton, Cif, Domestos, etc.

Scopul nostru este să contribuim la crearea unei lumi în care să trăim cu toții bine, dezvoltând produse cu un impact social pozitiv și sustenabil.

 

 

 

Unilever in Romania

 

Fabrica Unilever din Ploiești a apărut în 1995 ca urmare a achiziționării fabricii de detergenți DERO de către concernul Unilever.

În anul 2006, pe aceeași platformă industrială a fost construită Fabrica de Produse Alimentare fiind relocate alte 2 fabrici: de produse deshidratate Bestfoods din Otopeni și de margarină din Târgu-Mureș. 

În prezent, in cele 2 fabrici Unilever din Ploiești lucrează aproximativ 550 de angajați care contribuie la fabricarea următoarelor produse: detergenți pudră și produse alimentare (produse deshidratate pentru supe, amestecuri condimente pentru salate, sosuri, muștar).  Brandurile noastre sunt recunoscute și apreciate la nivel global.

 

 

Hai sa ne cunoastem! Te asteptam in echipa noastra!


 
Ploiesti
FMCG

Joburi Unilever - fabrica Ploiesti:

Unilever - fabrica Ploiesti nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Unilever - fabrica Ploiesti

Angajari Unilever - fabrica Ploiesti