Joburi TP-Link ESC (European Service Center)



Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse È™i accesorii de reÈ›ea care fac parte din toate aspectele vieÈ›ii zilnice. Conform companiei de analiză a pieÈ›ei IDC*, TP-Link este liderul pieÈ›ei de echipamente WLAN È™i CPE broadband, cu distribuÈ›ie în peste 120 de țări È™i sute de milioane de clienÈ›i în întreaga lume.

Cu un portofoliu extins de produse, performante, durabile È™i accesibile menite să răspundă tuturor nevoilor din domeniul networkingului, compania îÈ™i continuă evoluÈ›ia pentru a răspunde în prezent cerinÈ›elor viitoare.
*Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q2 2016.

TP-Link a devenit unul dintre principalii producători de dispozitive SOHO È™i SMB pentru comunicaÈ›ie în reÈ›ea.TP-Link este lider la nivel mondial pe segmentele de WLAN È™i CPE în bandă largă, cu produse disponibile în peste 120 de țări, care deservesc zeci de milioane de clienÈ›i.

Angajată într-un puternic proces de Cercetare È™i Dezvoltare, producÈ›ie efectivă È™i managementul calității, compania TP-Link continuă să ofere produse de reÈ›ea inovatoare. Bazându-se pe încrederea a zeci de milioane de clienÈ›i, TP-Link este astăzi unul dintre cei mai competitivi furnizori de produse networking, cu aspiraÈ›ia de a deveni unul dintre primele 3 branduri de top.

Prin dedicarea È™i eforturile depuse pentru inovare, realizările TP-Link sunt recunoscute la nivel global, progresând în lumea conectivității pentru a excela în produsele È™i serviciile oferite clienÈ›ilor. Portofoliul de produse TP-Link cuprinde echipamente recunoscute È™i premiate la nivel internaÈ›ional din categoria wireless, ADSL, routere, switchuri, camere IP, adaptoare powerline, servere de imprimare, convertoare media È™i adaptoare de retea.

De la intrarea pe piaÈ›a internaÈ›ională în 2005, TP-Link este într-o continuă expansiune. Astăzi produsele noastre sunt prezente în peste 120 de țări È™i deservesc peste un miliard de utilizatori la nivel global.TP-Link nu va înceta să dezvolte È™i să promoveze inovaÈ›ii, cu scopul de a oferi servicii complete È™i rapide clienÈ›ilor companiei.

TP-Link - Reliably smart
 

BUCURESTI
Servicii&BPO

Joburi TP-Link ESC (European Service Center) :

TP-Link ESC (European Service Center) nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca TP-Link ESC (European Service Center)

Angajari TP-Link ESC (European Service Center)