Povestea companiei

După ce am acumulat experiența necesară în domeniul producției publicitare, am făcut pasul firesc spre propria companie, unde ne-am reunit aptitudinile, dorința de evoluție și valorile. Așa a luat naștere DHM Company, în urmă cu 14 ani.

Și noi, fondatorii, gestionăm în prezent un portofoliu de clienți, pe lângă activitățile de management. Acest lucru ne ajută să înțelegem natural nevoile viitorilor noștri colegi și să le oferim suportul necesar în atingerea obiectivelor profesionale pe termen lung.

 

Echipa și nevoia de extindere

Ne bucurăm să avem alături oameni cu care am pornit la drum și care au construit relații solide cu partenerii noștri. În ultimii ani, cifra de afaceri a companiei a crescut constant, ceea ce ne confirmă calitatea serviciilor oferite și creează nevoia de a ne mări echipa. Ne dorim colegi dedicați, ale căror capacități completează perfect misiunea companiei.

Pe drumul pe care vom porni împreună, dacă vei face parte din echipa noastră, vei descoperi, cu bucurie, că rolul tău în misiunea noastră nu este doar de a ne ajuta, ci și de a te ajuta pe tine în parcursul profesional.

 

Activitatea companiei

În 14 ani am crescut, ne-am diversificat gama de produse și servicii, investind constant în relația cu partenerii noștri, în echipă și în echipamentele de producție.

Oferim servicii integrate de publicitate, ariile noastre de expertiză sunt print publicitar, producție indoor/outdoor, de la sisteme expoziționale, până la casete luminoase, realizare standuri, totemuri sau alte elemente de butaforie. Totodată, am dezvoltat intern un department de creație ce oferă suport echipei de vânzări, format din specialiști în creație grafică, marketing și comunicare.

 

BUCURESTI
Publicitate & Media

Joburi DHM Company:

Locuri de munca DHM Company

Angajari DHM Company