Makita proiecteaza si produce o gama extinsa de scule electrice care include in principal fierastraie circulare si pendulare, rindele, masini de insurubat, ciocane rotopercutoare, polizoare si slefuitoare.

In anul 2015 corporatia Makita a sarbatorit 100 de ani de la infiintare, perioada in care a devenit cel mai important producator japonez de scule electrice portabile, cu recunoastere internationala.



Makita are amplasate fabrici in Brazilia, China, Thailanda, Germania, Marea Britanie si USA, aproximativ doua treimi din productia de scule fiind realizata in afara Japoniei.

Corporatia Makita incepe fabricarea de scule in Romania in martie 2007 preconizand ca aceasta unitate de productie sa devina cea mai importanta din Europa. In Romania compania are peste 1400 de angajati.

Obiectivul Makita este de a deveni cel mai bun furnizor mondial de scule electrice, inclusiv scule cu acumulatori, masini de prelucrarea lemnului, scule pneumatice si scule pentru gradina, toate acestea facand viata mult mai placuta si confortabila pentru utilizatori.
 

BUCURESTI, Calarasi, Ilfov, Ploiesti
Tehnica

Joburi Makita:

Makita nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Makita

Angajari Makita