USR - Uniunea Studenților din România

Orase: BUCURESTI
Industrie: ONG Educational Altele

Site https://uniunea.ro
Facebook https://www.facebook.com/UniuneaStudentilordinRomania/


Uniunea StudenÈ›ilor din România este o organizaÈ›ie umbrelă, la nivel naÈ›ional, pentru 110 de asociaÈ›ii studenÈ›eÈ™ti È™i de tineret din 20 centre universitare. Scopul statutar al federaÈ›iei este acela de a reprezenta, promova È™i apăra drepturile studenÈ›ilor, în raport cu actorii relevanÈ›i la nivel naÈ›ional, în special cu Ministerul EducaÈ›iei NaÈ›ionale, Ministerul Tineretului È™i Sportului, Parlamentul, Guvernul, PreÈ™edinÈ›ia României, precum È™i Municipalități È™i Universități.
 

În 18 ani de existență, Uniunea a dezvoltat o serie proiecte anuale cu impact naÈ›ional, devenite evenimente de referință în rândul studenÈ›ilor: Festivalul UNIFEST, Congresul StudenÈ›ilor din România, USR Summer Camp, Academia de Training, Gala Studentului, Academia StudenÈ›ească de Folk È™i Muzici Bune. Zeci de mii de studenÈ›i au fost beneficiarii direcÈ›i sau indirecÈ›i ai acestor programe È™i proiecte, menite să contribuie la dezvoltarea lor personală.
 

Cea mai importantă iniÈ›iativă legislativă a Uniunii StudenÈ›ilor din România este propunerea de proiect a Legii Internshipului  www.internship.uniunea.ro
 

USR È™i-a construit în timp o cultură organizaÈ›ională puternică, ce generează energie È™i entuziasm în rândul membrilor È™i voluntarilor È™i a ajuns să promoveze o serie de valori È™i principii comune precum unitate, profesionalism, continuitate, non-partizanat.

Nu exista anunturi in sectiunea accesata!