Cineplexx Romania

Orase: BUCURESTI Satu-Mare
Industrie: Servicii&BPO AlteleAlatura-te echipei Cineplexx Romania, cel mai mare lant de cinematografe din sud-estul Europei, care de anul acesta activeaza si in Romania. Ne dorim ca cinematografele noastre sa fie vizitate de oameni care apreciaza tehnologiile noi, filmele momentului si mai ales calitatea serviciilor. Ca sa le oferim toate acestea, avem nevoie de tine in echipa noastra! In Romania, Cineplexx opereaza deja trei cinematografe multiplex si urmeaza sa deschida alte noi locatii in viitorul apropiat.

Cautam colegi amabili, zambitori, entuziasti, flexibili, cu initiativa si dorinta de a invata, buni coechipieri, vorbitori de limba engleza si… rezistenti la stres 😊, pentru functiile de casier, plasator, ajutor bucatar, proiectionist

Ce vei face? Vei asigura suportul pentru buna desfasurare a activitatii in cinematograf (vanzare si rezervare de bilete, verificarea biletelor de acces, directionare clienti, aranjare si preparare produse de la bar (popcorn, nachs, bauturi), diverse alte task-uri operationale)

Iti oferim program flexibil, oportunitati de dezvoltare profesionala si posibilitatea de a avansa in cariera, training-uri specifice industriei, salariu atractiv, bonuri de masa, bilete la film.

Vrem sa te cunoastem! Trimite-ne CV-ul tau!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Cineplexx Romania

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Cineplexx Romania

Companie Oras(e) Data