OPTIPLAZA este un brand romanesc ce a luat nastere in anul 2004 si are, in prezent, 46 de magazine in toata tara, fiind lider de piata pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare si lentile de contact.

Experienta, increderea si excelenta sunt caracteristicile care ne definesc in tot ce facem. Ceea ce ne diferentiaza de alte magazine de optica este portofoliul inspirat si echilibrat de produse, nivelul ridicat al serviciilor oferite clientilor, dar si designul special al magazinelor noastre. Acesta este definit de linii indraznete, materiale inovatoare si decoruri avangardiste: un mix de metal, sticla, aplicatii de aluminiu si insertii de piatra, totul intr-un showroom de prezentare inedit si confortabil.

In oricare dintre magazinele Optiplaza, consultantii nostri specializati va vor ajuta sa faceti cea mai inspirata alegere.

Magazinele au un mix de produse unic in Romania: la noi puteti gasi branduri de prestigiu precum Police, Guess, Ray-Ban, Furla, Carolina Herrera, Oakley, Dolce&Gabbana, Silhouette, Avanglion, PolarGlare, intr-o combinatie ce pune accentul pe ultima moda, inovatie, accesibilitate si calitate garantata.

Optiplaza Boutique este un concept exclusivist, destinat numai brandurilor luxury: Balenciaga, Barberini, Dior, Dita, Dsquared2, Giorgio Armani, Illesteva, Miu Miu, Oliver Peoples, Prada, Silhouette, Thom Browne, Tom Ford.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor servicii personalizate si cele mai bune solutii in materie de optica, adaptate stilului de viata, preferintelor si nevoilor fiecaruia.

Viziunea noastra este sa ne consolidam pozitia de lider de piata pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare si lentile de contact si sa fim prima optiune a clientilor in ceea ce priveste alegerea magazinului de optica preferat.

Valorile Optiplaza

Responsabilitatea - suntem constienti de rolul esential pe care il avem in protejarea vederii clientilor nostri si de importanta pe care ochelarii o au pentru a ne putea desfasura activitatile zilnice si pentru a ne bucura de viata.

Calitatea – toate produsele pe care le promovam si le comercializam sunt de calitate si beneficiaza de garantie, iar din punct de vedere al serviciilor pe care le oferim, ne concentram eforturile pe imbunatatirea permanenta a calitatii acestora si pe investitia in angajatii nostri.

Orientarea catre client – ne straduim in permanenta sa venim in intampinarea nevoilor, dorintelor si preferintelor clientilor nostri si sa le oferim solutii personalizate, adaptate stilului de viata al fiecaruia.

Implicarea in comunitate – suntem aproape de comunitatea in care ne desfasuram activitatea prin intermediul Asociatei Optiplaza, oferind gratuit consultatii optometrice si ochelari de vedere persoanelor defavorizate; scopul nostru este sa le oferim acestor persoane posibilitatea unei vieti mai active.

Arad, BUCURESTI, Cluj Napoca, Ploiesti
Retail

Joburi Optiplaza:

Locuri de munca Optiplaza

Angajari Optiplaza