Spearhead Systems

Orase: BUCURESTI
Industrie: IT&C Software

Site https://spearhead.systems/
Spearhead Systems este o companie de IT, ce se află în fruntea serviciilor de consultanță, a serviciilor tehnologice și transformării digitale, cu accent pe performanțe ridicate. Spearhead Systems integrează tehnologii inovative pentru managementul și protejarea rețelelor, sistemelor și utilizatorilor, furnizând soluții de calcul tehnic de înaltă performanță, server, stocare și centre de date, precum și servicii profesionale.

Specializată în furnizarea de infrastructuri IT și monitorizare a aplicațiilor și servicii de cloud computing către clienții de pe tot globul, Spearhead Systems este un partener tehnologic de încredere într-o lume aflata în continuă evoluție.

Spearhead Systems a fost fondată în 2011, cu sediul în București, str. Ivan Petrovici Pavlov 64, Sector 1. În anul 2017, Spearhead a lansat propriul produs, un cloud public românesc, bazat pe tehnologii de înaltă performanță, găzduind până în prezent, atât clienți din România cât și clienți mulțumiți de pe toate continentele.

Spearhead Cloud este o platforma de ultima generatie bazata pe 100% pe infrastructura nativa de container cu performanta direct pe fier.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Spearhead Systems

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Spearhead Systems

Companie Oras(e) Data