Joburi A1 RECRUITMENT & TEMPORARY EMPLOYMENT

Cine suntem

Suntem o echipa de consultanti cu experienta in managementul resurselor umane si va punem la dispozitie cunostintele si  resursele noastre in scopul realizarii cu succes a proiectelor comune. Echipa reuneste psihologi, sociologi, consilieri juridici si economisti capabili sa inteleaga si sa armonizeze particularitatile aplicantilor cu cele ale posturilor sau organizatiilor pentru care recrutam.

Cum am inceput

Am inceput in 2011 cu intentia de a debloca mai multe “zone albe” din legislatia muncii, promovand modele flexibile de angajare avantajoase atat pentru angajatori cat si pentru angajati ori pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca. Prin serviciile noastre militam pentru revigorarea pietei locale a fortei de munca si pentru armonizarea acesteia cu cea europeana.

Serviciile noastre:

Leasing de personal - inchiriem angajati temporari pentru un vast registru de posturi in diverse domenii de activitate. 

Recrutare de contingenta - recrutam si selectam personal pentru posturi operationale urgente. 

Executive Search - cautam si selectam candidati foarte bine pregatiti pentru posturi de management. 

Ne propunem sa fim un agent al schimbarii pozitive in comunitatea in care traim si muncim. In tot ceea ce facem imbinam obiectivele economice cu respectul fata de oameni. Respectam etica profesionala si mentinem deschis dialogul cu toti partenerii sociali.

BUCURESTI
Agentii recrutare

Joburi A1 RECRUITMENT & TEMPORARY EMPLOYMENT :

Locuri de munca A1 RECRUITMENT & TEMPORARY EMPLOYMENT

Angajari A1 RECRUITMENT & TEMPORARY EMPLOYMENT