Caloris

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Inginerie, ,

Site https://www.caloris.ro


Din anul 1991 firma SC Caloris Group SA activeaza in domeniul cercetarii, proiectarii, productiei si desfacerii produselor din domeniul medical, industrial si ecologic. Ca urmare a adaptarii la conditiile specifice pietei interne precum si in dorinta rezolvarii problemelor consumatorilor societatea produce si comercializeaza o gama variata de produse de serie si produse unicat, toate la un nivel ridicat de calitate. Acest context a impus firmei acumularea unei vaste experiente in realizarea proiectarii si a productiei legate de controlul strict al temperaturilor in incinte. In viitor firma va dezvolta aplicatii legate de dezvoltarea sectorului ecologic si ridicarea calitatii produselor si serviciilor. SC Caloris Group SRL dispune de spatii proprii de productie, avand in cadrul grupului peste 65 de angajati si colaboratori. Singurul producator din Romania ce detine Certificat CE pentru aparatura de sterilizare.

 

Mai multe detalii gasiti pe www.caloris.ro

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Caloris

Companie Oras(e) Data
Inginer service aparatura medicala

full-time1 - 5 ani experienta

Inginer cu experienta in activitatea de service aparatura complexa. Activitatea se desfasoara in Bucuresti. Sa detina carnet de conducere.

Caloris BUCURESTI
18.07.2019
Asistent manager vanzari echipamente industriale

full-timeStudent/Absolvent

Desfasoara activitati de marketing/secretariat. Contacteaza potentiali clienti in vederea identificarii noilor piete de desfacere, Intocmeste si transmite oferte. Intocmeste diferite rapoarte si documente in functie de solicitari. Actualizarea bazei de date / tabele specifice departamentului...

Caloris BUCURESTI
18.07.2019

Joburi Caloris

Companie Oras(e) Data