Relevance

Orase: BUCURESTI
Industrie: IT&C Software

Site http://www.relevance.ro/
Facebook https://www.facebook.com/relevance.ro/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/relevance-management/?trk=top_nav_home


La Relevance implementam cu pasiune solutii de Business Intelligence, Big Data, Data Warehouse. Pentru ca ne bucura sa vedem ca, impreuna cu clientii si partenerii nostri, aducem o schimbare in bine, un plus in viata de zi cu zi a fiecaruia.

Credem în oameni şi în tehnologie! Pentru ca noi suntem convinsi ca oamenii si tehnologiile potrivite sunt elementele care fac diferenţa într-un mediu de business competitiv.

Nu oferim un job, oferim o cariera! La Relevance nu ai parte de un job la fel ca oricare altul. Noi iti oferim un mediu in care sa te poti dezvolta atat profesional, cat si personal.

Daca iti doresti o atmosfera profesionista, dar si relaxata in acelasi timp, daca iti doresti sa lucrezi alaturi de colegi care iti apreciaza performantele, hai sa ne cunoastem!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Relevance

Companie Oras(e) Data
Business Intelligence (BI) Developer

full-time1 - 5 ani experienta

Ca BI Developer vei dezvolta solutii de analiza si raportare personalizate pentru partenerii Relevance, companii multinationale si locale. Dezvoltarea solutiilor BI se realizeaza folosind Qlik, platforma de Business Discovery pozitionata in studii ca unul dintre liderii de BI la nivel global.

Relevance BUCURESTI
20.11.2019
Qlik Developer

full-time1 - 5 ani experienta

Daca vrei sa iti dezvolti o cariera in Business Intelligence si tehnologii conexe, la Relevance iti oferim aceasta oportunitate. Hai sa ne cunoastem si sa discutam despre cariera ta!

Relevance BUCURESTI
20.11.2019

Joburi Relevance

Companie Oras(e) Data