SIXT Group Romania

Orase: BUCURESTI
Industrie: Auto Retail

Site https://www.sixtgroup.ro
Facebook https://www.facebook.com/sixtgroupromania/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/sixt-group-romania/


SIXT Group Romania este prima companie de leasing operațional din Romania și una de top care oferă servicii de Rent a Car și de Leasing Operațional pe piața autohtonă. SIXT Group Romania este unic prin sistemul "One-Stop Shop" și prin conceptul "Always Yes". SIXT Group Romania este lider de piață în activitățile sale ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate, soluții personalizate și parteneriat cu clienții și părțile interesate.
In 2019, obiectivul SIXT Group Romania vizeaza o crestere a activitatii de leasing operational cu pana la 15% și a celei de rent a car cu pana la 20-30% si atingerea unei flote de pana la 5.500-6.000 de mașini. Grupul își propune o crestere a diviziilor de masini noi Opel si SH de pana la 30-40% și mentinerea pozitiei de lider în tot ceea ce face.
Suntem diferiți prin oamenii noștri inspirați de conceptul Always Yes. Echipa noastră este motivată, tânără și creativă, ceea ce creează cu adevărat o diferență într-o piață competitivă. Întotdeauna abordăm clientul ca partener și adaptăm soluțiile inovatoare și flexibile la nevoile clienților noștri.

Pentru grupul nostru nu este vorba doar de rezultatele obținute în afaceri. SIXT Group Romania este, de asemenea, implicat în numeroase proiecte provocatoare, sub 3 concepte cheie: #AlwaysYesEnergy, #AlwaysYesToRomania, #AlwaysYesToEducation. Grija pentru comunitate și educația sunt valori care contează. #AlwaysYesToEducation, platforma noastră de CSR, înseamnă proiecte pe termen lung cu rezultate menite să contribuie, cu adevărat, la educația copiilor.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca SIXT Group Romania

Companie Oras(e) Data

Joburi SIXT Group Romania

Companie Oras(e) Data