The Markers

Orase: BUCURESTI
Industrie: Publicitate & Media

Site https://themarkers.ro/The Markers – agentie de marketing online partenera Google si IAB Romania

The Markers Consult este o agentie de marketing online si publicitate, fondata in 2013, care are ca scop cresterea vanzarilor clientilor din portofoliu si obtinerea de rezultate vizibile pin campaniile derulate.

Misiunea noastra este aceea de a ajuta companiile romanesti sa se dezvolte prin campanii de marketing online eficiente si profitabile.

Viziunea noastra este reprezentata printr-un mediu de afaceri sanatos, care functioneaza dupa principii morale etice si sanatoase, un mediu de afaceri care crede in marketingul online si are intotdeauna atentia tintita catre rezultate si atingerea obiectivelor.

Valorile noastre:

Integritate – facem intotdeauna ceea ce promitem ca facem.

Comunicare – avem grija sa pastram o relatie apropiata cu toti clientii si partenerii nostri. Fiecare client este vizitat cel putin o data pe luna, i se scrie cel putin o data pe saptamana, i se raspunde la un email in cel mult 24 de ore si i se intoarce un apel pierdut in maximum 3 ore.


Orientare catre rezultate – implementam, administram si optimizam doar acele campanii care aduc rezultate masurabile in afacerea clientului nostru.


Evolutie – pentru a fi mai buni an de an pentru clientii nostri, investim in dezvoltarea noastra prin participarea periodica la traininguri, conferinte si seminarii si prin procese interne de coaching si mentorship. In acelasi timp, ne informam continuu, astfel incat sa fim la zi cu cele mai noi metode de marketing si promovare.


Entuziasm – noua ne place ceea ce facem si asta se vede in buna noastra dispozitie, pe care o transmitem si celor care lucreaza cu noi.


Creativitate – toate campaniile livrate catre clientii nostri se bazeaza pe idei proaspete, originale, ce au impact. Astfel, in fiecare luna le propunem clientilor noi metode de promovare care sa aduca succes afacerii lor.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca The Markers

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi The Markers

Companie Oras(e) Data