Clarfon are ca activitate principala comercializarea dispozitivelor medicale din domeniul ORL, in special a aparatelor auditive si a accesoriilor aferente si activeaza pe piata din Romania incepand cu anul 2003.

Clarfon s-a implicat activ in informarea populatiei cu privire la importanta auzului prin campanii de testare gratuita a auzului in cele 40 de cabinete, in 28 orase ale tarii.

Clarfon colaboreaza cu doi producatori de aparate auditive: Hansaton si Unitron, ambii membri ai grupului Sonova – lider mondial in solutii de auz. Incepand cu anul 2015, Clarfon este unic importator si distribuitor al sistemului de implant cohlear Advanced Bionics.

Cel mai performant laborator de productie olive si service de proteze auditive!

Avand cel mai performant laborator de productie olive si service proteze auditive, Clarfon ofera service pentru orice tip de aparat auditiv.

Incepand din anul 2012 Clarfon este acreditat ISO 9001, iar din anul 2017, Clarfon asigura, in cel mai performant laborator din tara, servicii de calibrare si mentenata pentru audiometre. Toate cabinetele Clarfon sunt evaluate si acreditate de Ministerul Sanatatii si de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

BUCURESTI
Tehnica

Joburi Clarfon:

Clarfon nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Clarfon

Angajari Clarfon