Consolight Com

Site https://consolight.ro/website/
Facebook https://www.facebook.com/ConsolightMaterialeElectrice/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/consolight-com-srl
Infiintata in anul 1996, ca reprezentant, importator si distribuitor direct de echipamente electrice profesionale, CONSOLIGHT s-a impus pe piata de materiale si echipamente electrice, oferind solutii complete si complexe pentru instalatiile electrice. CONSOLIGHT a devenit unul din furnizorii traditionali de echipamente electrice profesionale pentru cele mai importante companii din Romania, avand la baza calitatea exceptionala, performantele din punct de vedere tehnic, fiabilitate si preturile competitive ale produselor oferite. Produsele si serviciile oferite de CONSOLIGHT acopera nevoile oricarui tip de client final (residential, tertiar, industrial, etc.).

Consolight este unul din cei mai mari furnizori de materiale si echipamente electrice cu o cifra de afaceri in 2018 de 36,4(M€); Cifra de afaceri estimata pentru 2019 – 42,1(M€);

Din anul 2015 CONSOLIGHT este membru FEGIME Romania, cel mai mare grup care reuneste companii independente de distributie a echipamentelor electrice. FEGIME este prezenta in 18 tari europene si include peste 230 de distribuitori de echipamente electrice, cu o cifra de afaceri totala de 4,7 miliarde de euro si o cota de piata de 10%.

Departamente: Comercial; Tehnic; Financiar; Achizitii, Marketing, Iluminat, Managementul Proiectelor. Suport tehnic oferit de echipa calificata pentru solutii de iluminat, centre de date, cabluri, tablouri electrice de distributie si automatizari.

Consolight - retea nationalaEvolutia Consolight pe orase si ani:Pana in 2020 ne dorim sa deschidem alte 3 filiale.Ne desfasuram activitatea in 13 filiale cu o suprafata totala de peste 3000 mp de birouri si showroom-uri. Suprafata totala de depozitare este de aproximativ 9000 mp. Stocul permanent 14.6 Mil. RON. Gama diversificata de produse corelate cu stocuri optime pentru a satisface cerintele tehnice / bugetare ale clientilor. Parc auto de 128 masini, asigura distributie nationala (transport gratuit, certificate de conformitate, garantie si post-garantie)

Furnizori materiale electrice
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Consolight Com

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Consolight Com

Companie Oras(e) Data