Haulotte Arges

Orase: Mioveni Pitesti
Industrie: Inginerie

Site http://www.haulotte.com/en
Facebook https://www.facebook.com/haulottegroup/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/haulotte-group/Haulotte este lider european şi numărul trei mondial în construirea şi fabricarea de platforme de lucru la înălţime (nacele).

Istoria grupului nostru începe în urma achiziţionării de către Pierre Saubot a două companii: Pinguely şi Haulotte în 1985. Cele două companii cu un know-how autentic şi extraordinar de inventiv, privite ca adevărate pioniere în mecanică, au oferit o fundaţie ideală pentru crearea unei noi afaceri: producerea de platforme pentru lucrul la înălţime. Înscrierea Grupului Pinguely-Haulotte pe piaţa bursieră în 1998, pentru a-şi susţine expansiunea internaţională şi a mări capacitatea de dezvoltare şi cercetare, a stabilit scena pentru dezvoltarea unei pieţe în creştere, aceea a echipamentelor de ridicare a persoanelor. În 2005 pentru a-şi consolida imaginea pe pieţele internaţionale, grupul Pinguely-Haulotte a devenit GRUPUL HAULOTTE.

În 2006 se înfiinţează uzina Haulotte Argeş.Cu scopul de a urmări Viziunea companiei am deschis un nou Centru de Excelenţă pentru Produse Haulotte în cadrul uzinei Haulotte Argeş (Valea Stânii). Acest Centru are ca şi activitate îmbunătăţirea continuă a tuturor maşinilor fabricate de către Haulotte. Structural există două departamente: Departamentul de Dezvoltare şi Cercetare şi Departamentul de Validări, Teste şi Anduranţă.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Haulotte Arges

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Haulotte Arges

Companie Oras(e) Data