Haulotte este lider european şi numărul trei mondial în construirea şi fabricarea de platforme de lucru la înălţime (nacele).

Istoria grupului nostru începe în urma achiziţionării de către Pierre Saubot a două companii: Pinguely şi Haulotte în 1985. Cele două companii cu un know-how autentic şi extraordinar de inventiv, privite ca adevărate pioniere în mecanică, au oferit o fundaţie ideală pentru crearea unei noi afaceri: producerea de platforme pentru lucrul la înălţime. Înscrierea Grupului Pinguely-Haulotte pe piaţa bursieră în 1998, pentru a-şi susţine expansiunea internaţională şi a mări capacitatea de dezvoltare şi cercetare, a stabilit scena pentru dezvoltarea unei pieţe în creştere, aceea a echipamentelor de ridicare a persoanelor. În 2005 pentru a-şi consolida imaginea pe pieţele internaţionale, grupul Pinguely-Haulotte a devenit GRUPUL HAULOTTE.

În 2006 se înfiinţează uzina Haulotte Argeş.















Cu scopul de a urmări Viziunea companiei am deschis un nou Centru de Excelenţă pentru Produse Haulotte în cadrul uzinei Haulotte Argeş (Valea Stânii). Acest Centru are ca şi activitate îmbunătăţirea continuă a tuturor maşinilor fabricate de către Haulotte. Structural există două departamente: Departamentul de Dezvoltare şi Cercetare şi Departamentul de Validări, Teste şi Anduranţă.
 

Mioveni, Pitesti
Inginerie

Joburi Haulotte Arges:

Haulotte Arges nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Haulotte Arges

Angajari Haulotte Arges