ADVANTAGE AUSTRIA

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Altele, ,ADVANTAGE AUSTRIA, o rețea cu mai mult de 110 birouri în peste 70 țări din întreaga lume, oferă firmelor austriece și partenerilor lor internaționali o paletă de servicii foarte diversificată. În România activitatea a început în anul 1950 și continuă cu succes și astăzi. Anual ADVANTAGE AUSTRIA București organizează evenimente si întâlniri cu networking pentru comunitatea oamenilor de afaceri austrieci din România și pentru partenerii acestora. Alte servicii oferite de ADVANTAGE AUSTRIA prin echipa sa locală se orientează atât spre găsirea de importatori, distribuitori sau reprezentanți comerciali, cât și spre obținerea și furnizarea de informații detaliate din diverse domenii cum ar fi cel fiscal, legislativ, economic, care fie ajută firmele austriece să intre pe piața românească, fie susțin firmele austriece deja prezente în România să își defășoare în mod optim activitatea. Relația biroului cu instituțiile românești se bazează pe tradiție și este deosebit de eficientă, desfășurîndu-se în avantajul ambelor părți.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ADVANTAGE AUSTRIA

Companie Oras(e) Data
B2B AREA SALES MANAGER

full-time> 5 ani experienta

Hermes Schleifmittel is internationally active and a leading manufacturer of industrial abrasives with its own research and development, production and sales. The excellent market position is based on highest quality products, exceptional customer service and an appealing price-performance ratio....

ADVANTAGE AUSTRIA BUCURESTI
Sibiu
Timisoara
Job national
21.03.2019
Wir suchen einen Marketing Officer | Key Account Manager

full-time> 5 ani experienta

ADVANTAGE AUSTRIA ist Österreichs größter Serviceanbieter und Impulsgeber für alle internationalen wirtschaftlichen Aktivitäten österreichischer Unternehmen. Unser Büro in Bukarest ist die offizielle Vertretung der österreichischen Wirtschaft in Rumänien und der Republik Moldau.

ADVANTAGE AUSTRIA BUCURESTI
21.03.2019

Joburi ADVANTAGE AUSTRIA

Companie Oras(e) Data