Forță globală, numărul 1 mondial în real-estate
 

RE/MAX este reteaua imobiliara #1 in lume, cu peste 40 de ani experienta, un model de business aplicat cu succes in peste 100 de tari, renumita pentru programele sale de training si ideile indraznete de marketing.

RE/MAX Discovery este agentia care aduce in centrul Bucurestiului stilul american plin de dinamism si construieste o echipa de top in imobiliare.

Acesta este motivul pentru care ne-am decis în 2013 să preluăm managementul regional şi suntem angajaţi total în această viziune. Mai mult, pentru România ne dorim ca până în 2023 să avem 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi afiliaţi.

RE/MAX România a luat naştere în 2006. Odată cu preluarea managementului regional, în 2013, intenţia noastră a fost să dezvoltăm reţeaua RE/MAX pe principii mult mai sănătoase, aşa cum funcţionează cu succes în cele peste 100 de ţări în care sunt afiliaţi peste 100.000 de agenţi.

Pentru toţi membrii RE/MAX România pregătim un pachet solid de avantaje şi beneficii, în principal fiind:

  • Brand
  • Marketing & PR
  • Training
  • Network
  • Tehnologie & IT
  • Remunerații
  • Cod etic
  • Sistem de vânzare
  • Suport
  • Evenimente

Suntem mândri să fim prezenţi în 12 oraşe în întreaga ţară cu peste 20 de birouri. Acesta este modul în care oferim servicii de calitate pentru clienţi şi de a permite accesul la resurse imobiliare, care nu sunt disponibile în altă parte. Atunci când alegeţi RE/MAX aveţi sprijinul reţelei noastre la nivel mondial, iar dovada stă în rezultate. Nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX!

România are un potenţial uriaş pentru piaţa consultanţei imobiliare, iar stategia RE/MAX este perfect adaptată pentru a dezvolta aici o reţea puternică de agenţi şi birouri - aşa cum deja a făcut-o în zeci de alte ţări din Europa şi din întreaga lume. Birourile RE/MAX sunt adevarate "real estate factories" care îşi dezvoltă afacerile într-un ritm ascendent de la un an la altul pe întreg cuprinsul Europei şi pe tot globul. Pentru un antreprenor este o adevarată oportunitate - o afacere "la cheie" cu o investiţie minimă, fără a fi necesare stocuri ce pot atinge valori uriaşe, fără costuri salariale, având un potenţial rapid de creştere.

Planul nostru de dezvoltare pentru România vizează 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi afiliaţi RE/MAX până în anul 2023 şi este bazat pe acordarea unui suport total pentru agenţii şi francizaţii noştri, în educație, tehnologie, promovare şi branding, generând cel mai performat şi antreprenorial mediu de business în această industrie.
Adjud, Aiud, Alba Iulia, Arad, BUCURESTI, Constanta, Sibiu, Strainatate, Timisoara
Real Estate

Joburi RE/MAX Discovery:

RE/MAX Discovery nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca RE/MAX Discovery

Angajari RE/MAX Discovery