Din 2004, C&M JELER importa si distribuie consumabile si echipamente profesionale pentru sectorul industrial si auto din Romania.
Produsele sunt verificate si testate in conformitate cu cele mai exigente standarde, unde a fost nevoie obtinand omologari riguroase.

C&M JELER, este reprezentantul in Romania a mai multor branduri internationale precum: KENT – produse chimice pentru mentenanta si reparatii, CATALFER – materiale pentru tratarea si pregatirea suprafetelor ce urmeaza a fi vopsite, TENGTOOLS – gama scule de mana ce se organizeaza inteligent si SNAP-ON – scule specifice si sisteme de depozitare automatizate adresate tuturor industriilor.
Gama noastra de produse este in continua diversificare si dezvoltare tehnologica la cererea si in interesul clientilor nostri. Colaborarea foarte buna cu specialistii din domeniu ne permite sa cunoastem necesitatile momentului si sa aducem solutiile pentru optimizarea muncii si serviciilor clientilor nostri.

Echipa CMJ instruita la nivel international si national, realizeaza demonstratii cu produsele comercializate, astfel caracteristiciile, aplicatiile si beneficiile produselor sunt aratate si testate in fata utilizatorul final.

Cluj Napoca
Auto

Joburi C&M JELER:

C&M JELER nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Operator cantar

Randstad România

Aplica fara CV

Telecommunications Specialist English - Remote Job

Computer Generated Solutions Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

DevOps Engineer

Randstad Digital Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Android AOSP Software Engineer

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Software & System Architect

Randstad Digital Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Client Advisor with Portuguese - Remote

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

DEZVOLTATOR SQL - ERP (SOFTONE)

EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL

Locuri de munca C&M JELER

Angajari C&M JELER