C&M JELER

Orase: Cluj Napoca,
Industrie: Auto, Inginerie,

Site https://cmjeler.ro/
Facebook https://www.facebook.com/CMJELER/Din 2004, C&M JELER importa si distribuie consumabile si echipamente profesionale pentru sectorul industrial si auto din Romania.
Produsele sunt verificate si testate in conformitate cu cele mai exigente standarde, unde a fost nevoie obtinand omologari riguroase.

C&M JELER, este reprezentantul in Romania a mai multor branduri internationale precum: KENT – produse chimice pentru mentenanta si reparatii, CATALFER – materiale pentru tratarea si pregatirea suprafetelor ce urmeaza a fi vopsite, TENGTOOLS – gama scule de mana ce se organizeaza inteligent si SNAP-ON – scule specifice si sisteme de depozitare automatizate adresate tuturor industriilor.
Gama noastra de produse este in continua diversificare si dezvoltare tehnologica la cererea si in interesul clientilor nostri. Colaborarea foarte buna cu specialistii din domeniu ne permite sa cunoastem necesitatile momentului si sa aducem solutiile pentru optimizarea muncii si serviciilor clientilor nostri.

Echipa CMJ instruita la nivel international si national, realizeaza demonstratii cu produsele comercializate, astfel caracteristiciile, aplicatiile si beneficiile produselor sunt aratate si testate in fata utilizatorul final.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca C&M JELER

Companie Oras(e) Data
Office Manager / www.cmjeler.ro

full-time> 5 ani experienta

Ai spirit antreprenorial, vrei sa fii prosper si apreciat intr-un mediu profesionist bazat pe valori? Ai o curiozitate vie in ce priveste cresterea si dezvolatarea ta ca si om și creșterea performanțelor tale? Iti dorești să contribui la dezvoltarea unor oameni eficienti și productivi în...

C&M JELER Cluj Napoca
23.04.2019
Secretara / https://cmjeler.ro/

full-time1 - 5 ani experienta

Activitati specifice de secretariat (protocol, primire si redirectionare corespondenta, redactare si urmarire documente, pregatire acte pentru departamentul financiar - contabil). Training-uri si oportunitati de dezvoltare a carierei in cadrul companiei.

C&M JELER Cluj Napoca
23.04.2019
Consultant Vanzari / www.cmejeler.ro

full-time1 - 5 ani experienta

Candidatul ideal Ai spirit antreprenorial, vrei sa fii prosper si apreciat intr-un mediu profesionist bazat pe valori? Daca ai ambitia sa cresti ca profesionist, sa dezvolti clienti chiar regiuni si sa ajungi sa formezi echipe, vino alaturi de noi!

C&M JELER BUCURESTI
Constanta
Craiova
23.04.2019

Joburi C&M JELER

Companie Oras(e) Data