Dora Serv

Orase: BUCURESTI
Industrie: Inginerie

Site https://www.dora.ro
Facebook https://www.facebook.com/Dora-Serv-SRL-2169884129902592/


Despre noi
Dora Serv SRL şi-a început activitatea la finele lui 2003, dorind să ofere utilizatorilor de sisteme de marcare cu jet de cerneală o alternativă în ce priveşte consumabilele şi service-ul acestor echipamente. Ulterior, datorită creşterii portofoliului de clienţi cât şi dorinţei de a le oferi acestora soluţii profesionale pentru inscripţionare industrială, firma noastră a trecut la comercializarea de echipamente de marcare, devenind în 2006 distribuitorul autorizat pentru România al companiei americane Citronix LP, producător de sisteme de marcare cu jet continuu de cerneală. În anul următor am devenit distribuitori pentru compania sud-coreeană INTER MAC Marking Co. pentru echipamente de marcare de tip “caractere mari”. Apoi, în 2008 am întregit gama de echipamente prin începerea colaborării cu firma britanică Sauven Marking Ltd,  producător de aparate de marcare tip “înaltă rezoluţie”.

Astfel în prezent deţinem toate atu-urile pentru a răspunde oricăror cerinţe apărute în domeniul inscripţionării industriale, oferind întotdeauna soluţii de marcare competitive.

Cariere
Pentru a susţine dezvoltarea companiei căutăm in permanenţă specialişti talentaţi şi motivaţi, care să işi aducă contribuţia la dezvoltarea companiei pe o piaţă dinamică şi competitivă. Vrem să le oferim clientilor noştri cea mai bună experienţă, iar succesul nostru este determinat de fiecare dintre membrii echipei. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, verifică posturile momentan disponibile şi aplică pentru un job.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Dora Serv

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Dora Serv

Companie Oras(e) Data