RADIX CONSULT

Orase: BUCURESTI
Industrie: Consultanta Servicii&BPO IT&C SoftwareSuntem o companie de consultanta specializata in oferirea de servicii de consultanta in domeniul managementului calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, securitatii informatiei, serviciilor IT, sigurantei alimentului, protectiei datelor cu caracter personal, controlului intern managerial. Avem un portofoliu activ de circa 80 clienti, atat din Romania, cat si din alte tari din Europa si referinte solide, din partea unor clienti cu mare notorietate. Avem o buna reputatie construita in 18 ani de activitate pe piata.


Ce iti propunem?
Oportunitatea de a te alatura unei companii care promoveaza permanent noi servicii, provocarea de a gestiona proiecte de consultanta, de a-ti dezvolta capacitatea de intelegere a proceselor de business din cele mai diverse domenii si capacitatea de adaptare la noi cerinte si provocari.

Iti incurajam creativitatea si ideile originale. Iti oferim posibilitati de dezvoltare a carierei, training-uri care sa te ajute sa devii un profesionist din ce in ce mai bun, dar si sprijin personal, solidaritate si intelegere in momentele dificile.

Daca iti doresti un angajament pe termen lung, un mediu de lucru prietenos si un program flexibil pe care ti-l poti gestiona singur, te invitam sa ne cunosti!
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca RADIX CONSULT

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi RADIX CONSULT

Companie Oras(e) Data