DPD Romania

Orase: BUCURESTI
Industrie: Logistica

Site https://www.dpd.com/ro/home/despre_dpd/cariere


Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de coletarie standard si express, DPD opereaza zilnic în numele a mii de clienti multumiti de serviciile sale. Suntem parte a retelei internationale DPDgroup - lider european in curieratul rutier - si totodata, experti pe piata locala de curierat. Ceea ce ne dorim este sa fim cat mai aproape de clientii nostri interni si externi, sa cream legaturi si sa pastram parteneriate de lunga durata, adaugand valoare fiecarei activitati. 

DPD Romania este activa pe piata locala din 2008, prin preluarea Pegasus Courier, prima companie de livrari urbane din Romania, infiintata in 1997. In Martie 2008, GeoPost a achizitionat pachetul majoritar al Pegasus, acesta preluand numele DPD Romania. In prezent, DPD Romania se numara printre primele 3 companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu peste 1200 de angajati (inclusiv francizele), 47 depozite si 9 milioane de colete livrate anual.

DPD Romania are o acoperire nationala in proportie de 100% si efectueaza livrari in peste 190 de tari din intreaga lume. DPD Romania a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de 26.8 milioane euro.      

Fii parte din echipa DPD!
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca DPD Romania

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi DPD Romania

Companie Oras(e) Data