Grupul de societati “UZINSIDER” s-a constituit in structura actuala incepand cu anul 2002.

Societatea “mama”, UZINSIDER S.A., cu sediul in Bucuresti, B-dul Carol I, nr.12,sector 3, a fost infiintata in anul 1992 ca societate comerciala pe actiuni, cu capital mixt: privat (99%) si de stat, avand ca principal obiect de activitate intermedieri in comertul cu masini si echipamente industriale.

Grupul Uzinsider a inceput sa se formeze incepand cu anul 1997 prin cumpararea de catre Uzinsider a pachetului majoritar la 24 Ianuarie, apoi in anul 1999 a pachetului majoritar la Comelf si Uzinsider Engineering, iar in 2003 pachetul majoritar Promex. Uzinsider continua sa cumpare actiuni Comelf de la Bursa de Valori Bucuresti, precum si actiuni 24 Ianuarie si Uzinsider Engineering de pe Bursa RASDAQ si astfel Uzinsider isi mareste continuu cota de participare la aceste societati. Celelalte societati din cadrul grupului sunt societati inchise.

Din cadrul grupului Uzinsider fac parte si urmatoarele societati:
S.C. Uzinsider Techno S.A. – cu sediul in Bucuresti, Bd-ul Carol I , nr.12, sector 3 in calitate de comisionar aprovizioneaza cu materii prime si materiale societatile producatoare : Comelf, 24 Ianuarie, Promex si de asemenea contracteaza si comercializeaza produsele acestor fabrici.

S.C. PROMEX S.A. – cu sediul social in Braila , str. Industriei, nr. 17 , societate a carei activitate principala o reprezinta fabricarea utilajelor pentru industria extractiva si constructii ;

S.C. COMELF S.A. – cu sediul social in Bistrita , Str. Industriei , nr. 4 , cu principal obiect de activitate fabricarea de motoare si turbine ;

S.C. “24 IANUARIE” S.A – cu sediul social in Ploiesti , str. General Dragalina, nr.18 , avand ca obiect principal de activitate fabricarea utilajelor pentru metalurgie ;

S.C. UZINSIDER ENGINEERING S.A. - cu sediul in Galati , str. Smardan, nr.2 , cu activitatea preponderenta cercetare si dezvoltare;

S.C. UZINSIDER GENERAL CONTRACTOR S.A. – cu sediul in Bucuresti, Bd-ul Carol I , nr.12, sector 3 , cu obiectul principal de activitate comertul cu ridicata si producere de energie regenerabila.
 


S.C. UZINSIDER TECHNO S.A.
a fost creata in anul 2002, intr-o forma flexibila, organizata pe trei departamente principale:
  • Export de echipamente industriale
  • Import de tehnologii si echipamente complexe
  • Import de materii prime

Activitatea societatii se desfasoara in domenii precum: marketingul, proiectarea, ofertarea si furnizarea de echipamente pentru industria metalurgica, energetica, protectia mediului,constructii de masini, utilaje terasiere si industria chimica si petrochimica.


PROMEX
executa echipamente in domeniul constructilor de masini, incluzand executie de constructii metalice sudate, piese turnate, piese forjate, prelucrari mecanice simple si complexe, tratamente termice, sablare, vopsire, montaj, probe de functionare, ambalare si livrare.

PROMEX este o intreprindere certificata din punct de vedere al Sistemului de Management al Calitatii conform ISO 9001-2008 si dispune in domeniul sudurii, prelucrarii mecanice, al forjatelor si turnatelor de Certificate de la Germanischer Lloyd, TAV, SLV Munchen, EWF, DNV, Lloyd’s Register of Shipping (Anglia) si AFER (România).


S.C. Comelf S.A.
a reprezentat in 2015 un proiect de restructurare co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Scopul proiectului a fost modificarea fundamentala a fluxurilor de fabricatie si introducerea de noi tehnologii cu scopul cresterii productivitatii si a competitivitatii pe piata interna si externa a companiei.


Dupa 90 de ani de activitate neintrerupta in domeniul structurilor de otel, S.C. 24 Ianuarie S.A. are in prezent o experienta solida in fabricarea de:
  • Echipament tehnologic pentru industria metalurgica si siderurgica;
  • Echipamente pentru industria energetica;
  • Utilaj tehnologic pentru industria chimica, petrochimica si petroliera;
  • Componente de serie pentru echipament terasier;
  • Utilaje pentru protectia mediului;
  • Structuri metalice sudate.


UZINSIDER ENGINEERING S.A.
este un institut de inginerie tehnologica, proiectare, cercetare si analize tehnice, cu o experienta de peste 50 de ani in elaborarea de proiecte industriale de mare complexitate.

Lucrarile elaborate de institut se regasesc implementate atat in industria romaneasca cat si in tari din intreaga lume.
Ofera servicii de proiectare si dezvoltare tehnologica pornind de la faza de generare idei pana la elaborare documentatie de executie si montaj, pentru o gama larga de domenii ale industriei.


Societatea Uzinsider General Contractor SA
este un important membru al Grupului UZINSIDER SA care dezvolta proiecte complexe, inclusiv executia si/sau montajul instalatiilor si echipamentelor pe santier. Actioneaza pe piata interna si pe cea externa in domeniul industriei metalurgice, energetice, a cimentului, a chimiei si in domeniul protectiei mediului.

Uzinsider General Contractor desfasoara un spectru larg de activitati dupa cum urmeaza :
  • Contractare si livrare la cheie a diferitelor instalatii si echipamente pentru industria de mașini grele, industria metalurgica, industria energetica, industria cimentului, industria chimica si in domeniul protecției mediului.
  • Management si consultanta.
  • Executie si livrare « la cheie » de microhidrocentrale electrice si exploatarea acestor unitati, inclusive monitorizare si distribuire de energie electrica.
Scopul principal este de a dezvolta, piata de desfacere pentru echipamente si linii tehnologice COMPLEXE, pentru fabricile din cadrul grupului UZINSIDER.
BUCURESTI
Tehnica, , Energie & Petrol

Joburi Uzinsider:

Uzinsider nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Operator cantar

Randstad România

Aplica fara CV

Telecommunications Specialist English - Remote Job

Computer Generated Solutions Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

DevOps Engineer

Randstad Digital Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Android AOSP Software Engineer

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Software & System Architect

Randstad Digital Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Client Advisor with Portuguese - Remote

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

DEZVOLTATOR SQL - ERP (SOFTONE)

EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL

Locuri de munca Uzinsider

Angajari Uzinsider