Serra Software există pentru a oferi, companiilor ce doresc să-și atingă obiectivele de business, instrumente de administrare informatică a afacerii și expertiză pentru exploatarea lor eficientă. Ne concentrăm pe furnizarea de servicii de înaltă calitate în sfera sistemelor software pentru afaceri în funcție de nevoile și specificul activității fiecărui client.

Expertiza noastră în domeniul logisticii și al sferei financiar-contabile, precum și produsele software din portofoliul de soluții, răspund cerințelor companiilor din sfera producției, serviciilor, comerțului sau distribuției. Serra Software este de peste 8 ani angrenata în furnizarea soluției integrate Soft1 ERP, fiind compania care în 2009 a adus în România cel mai flexibil sistem ERP și a depus eforturi pentru adaptarea acestei soluții moderne la cadrul legislativ și specificul de afaceri național.

Ne adresăm companiilor care apreciază capabilitățile sistemului informatic la selecția unui ERP, dar și expertiza și promptitudinea în oferirea de soluții a furnizorului de servicii de implementare. Apreciem transparența, sinceritatea și ideea de colaborare urmărind dezvoltarea reciprocă alături de clienții noștri prin consolidarea de parteneriate pe termen lung bazate pe încredere.

Din ianuarie 2018, suntem parteneri SAP, leaderul mondial pentru soluții ERP. Vom fi furnizori de licențe și servicii pentru soluția SAP Business One. Avem în vedere piața internă și internațională în privința serviciilor de consultanță, implementare și post implementare.

Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca
IT&C Software

Joburi Serra Software:

Serra Software nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Operator cantar

Randstad România

Aplica fara CV

Telecommunications Specialist English - Remote Job

Computer Generated Solutions Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

DevOps Engineer

Randstad Digital Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Android AOSP Software Engineer

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Software & System Architect

Randstad Digital Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Client Advisor with Portuguese - Remote

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

DEZVOLTATOR SQL - ERP (SOFTONE)

EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL

Locuri de munca Serra Software

Angajari Serra Software