Serra Software

Orase: Brasov BUCURESTI Cluj Napoca
Industrie: IT&C Software

Site www.serrasoftware.ro
Facebook https://www.facebook.com/serrasoftware/
Twitter https://twitter.com/SerraSoftware
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/serra-software-international/?viewAsMember=true


Serra Software există pentru a oferi, companiilor ce doresc să-și atingă obiectivele de business, instrumente de administrare informatică a afacerii și expertiză pentru exploatarea lor eficientă. Ne concentrăm pe furnizarea de servicii de înaltă calitate în sfera sistemelor software pentru afaceri în funcție de nevoile și specificul activității fiecărui client.

Expertiza noastră în domeniul logisticii și al sferei financiar-contabile, precum și produsele software din portofoliul de soluții, răspund cerințelor companiilor din sfera producției, serviciilor, comerțului sau distribuției. Serra Software este de peste 8 ani angrenata în furnizarea soluției integrate Soft1 ERP, fiind compania care în 2009 a adus în România cel mai flexibil sistem ERP și a depus eforturi pentru adaptarea acestei soluții moderne la cadrul legislativ și specificul de afaceri național.

Ne adresăm companiilor care apreciază capabilitățile sistemului informatic la selecția unui ERP, dar și expertiza și promptitudinea în oferirea de soluții a furnizorului de servicii de implementare. Apreciem transparența, sinceritatea și ideea de colaborare urmărind dezvoltarea reciprocă alături de clienții noștri prin consolidarea de parteneriate pe termen lung bazate pe încredere.

Din ianuarie 2018, suntem parteneri SAP, leaderul mondial pentru soluții ERP. Vom fi furnizori de licențe și servicii pentru soluția SAP Business One. Avem în vedere piața internă și internațională în privința serviciilor de consultanță, implementare și post implementare.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Serra Software

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Serra Software

Companie Oras(e) Data