Carrefour România

Orase: BUCURESTI
Industrie: Retail FMCG

Site http://carrefour.ro/cariere
Facebook https://www.facebook.com/CarrefourRomania/
Google Plus https://www.instagram.com/carrefourromania/


Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă de fapt, Lumea Carrefour?

Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni. Și spunem asta pentru că de 20 de ani, peste cei 18.000 de colegi definesc Lumea Carrefour prin tot ceea ce fac, zi de zi.

Ne mândrim cu faptul că suntem prima companie de retail care a adus conceptul de hipermarket în România. Actual avem peste 360 de magazine în țară: hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, magazine discounter. La acestea se adaugă aplicațiile inteligente de shopping (aplicația Carrefour) și inovațiile din magazine.

Toate aceste lucruri creează un cadru optim pentru multitudinea  de job-uri, de la cofetar, brutar, măcelar, lucrător de bază legume-fructe, la specialiști, profesioniști și experți, atât în zona departamentelor comerciale din magazine, cât și la sediu.

Susținem și promovăm principiile de diversitate și incluziune, de egalitate și non-discriminare în rândul colegilor, cât și în afara organizației. Continuam demersurile pe care compania le face încă din 2014 pe subiectul de diversity and inclusion, când a primit certificarea GEEIS - una dintre cele mai importante certificări europene care atestă respectarea egalității de gen în companie, iar cea mai recentă confirmare a tuturor standardelor a fost făcută în 2019. Este un proces continuu la care noi participăm pentru a întări poziția noastră de angajator inclusiv pe piața din România.

Încă de la începutul pandemiei am făcut eforturi extraordinare pentru a proteja siguranța și sănătatea colegilor noștri din magazine, din depozite sau de la Sediu, asta a fost și este prioritatea numărul 1 pentru noi. În octombrie 2020 am fost primul retailer care a primit certificarea ,,Covid-19 Compliant" a Safe Asset Group pentru toată rețeaua de hipermarketuri Carrefour și sediul central - fapt ce validează aplicarea riguroasă a măsurilor de siguranță și prevenție.
 

Împreună, de 20 de ani facem pași spre transformarea organizației într-un mediu care facilitează accesul la noi resurse, un mediu sigur și prielnic dezvoltării oamenilor din cadrul organizației.

Ce înseamnă Lumea Carrefour?

Înseamnă noi. Noi, echipa. Noi, colegii. Noi, oamenii.


 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Carrefour România

Companie Oras(e) Data
Asistent Șef Produs Lichide

full-time1 - 5 ani experienta

Carrefour România BUCURESTI
29.07.2021
Contabil Importuri

full-time1 - 5 ani experienta

Carrefour România BUCURESTI
29.07.2021
Asistent Șef Produs Cosmetice

full-time0 - 1 an experienta

Carrefour România BUCURESTI
29.07.2021

Joburi Carrefour România

Companie Oras(e) Data