Carrefour

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Retail

Site http://lumeacarrefour.ro/
Facebook https://www.facebook.com/CarrefourRomania/
LinkedIn www.linkedin.com/company/carrefour-romania
Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!

Este despre diversitatea din organizatie, despre spiritul ei proaspăt, despre emoția primului job și satisfacția pe care o ai când poți fi de ajutor, despre prietenia fără vârstă și bucuria de a fi bun în ceea ce faci.

Hai să ne cunoști așa cum suntem: prietenoși, muncitori, haioși, responsabili, creativi și ingenioși, de ajutor. Fiecare dintre noi avem trăsături care ne fac să fim unici și valoroși. Suntem diferiți și în același timps untem la fel ca toți românii: vrem să fim liberi, să alegem, să ne exprimăm punctul de vedere, să ne simțim bine!

Te așteptăm la Angajatori de Top București, să ne cunoaștem și să îți prezentăm oportunitățile de carieră pe care ți le-am pregătit.

Descoperă joburile pentru care ne căutăm colegi sau programul nostru de internship plătit 'C4 Yourself', în departamentele: Achiziții, Logistică, Financiar, Marketing, Calitate, Resurse Umane. 

Intră în Lumea Carrefour și descoperă poveștile noastre!

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În Romania, Grupul Carrefour numără 290 de magazine dintre care 32 hipermarketuri 'Carrefour', 118 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 85 de magazine Billa.

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Carrefour

Companie Oras(e) Data
Internship la sediul Carrefour

part-timeStudent/Absolvent

Carrefour BUCURESTI
Ilfov
17.08.2017

Joburi Carrefour

Companie Oras(e) Data