Dunapack

Orase: BUCURESTI
Industrie: Altele Servicii&BPO

Site https://www.dunapack-packaging.com/ro/ro/company/dunapack-rambox/


Cine este Dunapack?

In anul 1997 la Sfantu Gheorghe, in Judetul Covasna, Dunapack Rambox, a construit una dintre cele mai moderne fabrici de ambalaje din carton ondulat si microondulat din Romania, fiind una dintre cele mai mari investitii straine din judetul Covasna, cu o valoare totala de 15 milioane USD.

Chiar de la inceputul activitatii, Dunapack Rambox a fost, si este in continuare, unul dintre liderii indiscutabili ai pietei de carton ondulat si ambalaje din carton ondulat din Romania.

Fondata in 1853, suntem in continuare o afacere detinuta si gestionata in familie avand 6,600 de angajati in 15 tari si un lider de piata European in industria ambalajelor, hartiei si a reciclarii. Avand o cifra de afaceri de 1,40 bilioane de euro, compania noastra este pozitionata pe locul trei in Europa si intentioneaza sa isi dubleze dimensiunea pana in 2030. Doresti sa afli mai multe despre modul inedit in care ne desfasuram activitatea?

Ce facem ?

Dunapack Rambox va sta la dispozitie cu:

  • Ambalaje nepoluante si 100% reciclabile.
  • Ambalaje din carton ondulat atat pentru transportul marfurilor cat si destinate consumatorului final, display-uri si ambalaje cu rol promotional, ambalaje de protectie si ambalaje industriale.
  • Servicii de consultanta tehnica si design in domeniul ambalajelor din carton ondulat.
  • Solutii de ambalare care sa va ofere economii de costuri in functie de industria in care activati, inclusiv pentru industriile care utilizeaza alte solutii de ambalare.
  • Asistenta in colectarea deseurilor pe baza de hartie.
  • Flexibilitate si promptitudine.

In anul 2019 vom deschide o noua fabrica in zona Bolintin Deal, Bucuresti si ne dorim in echipa colegi cu idei inovative adepti ai calitatii si a profesionalismului pe toate planurile, si a caror motto sa fie „WE WILL” .

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Dunapack

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Dunapack

Companie Oras(e) Data