Joburi Asociatia Help Autism

AsociaÈ›ia Help Autism a luat ființă în 2010, ca urmare a experienÈ›ei personale a fondatoarei acesteia - Daniela Bololoi - diagnosticarea baieÈ›elului cu Tulburare din Spectrul Autist.

Credința că toți copiii cu acest diagnostic au șansa la o viață normală, a determinat extinderea Asociației și crearea posibilității de recuperare a acestora, ca urmare a unor programe cu servicii gratuite, special create și fundamentate.

Astfel, în 2013, a fost inaugurat în BucureÈ™ti primul centru Help Autism unde, zilnic, 25 de copii au fost integraÈ›i în programe individualizate de terapie Comportamentală Aplicată - principala terapie de recuperare în autism. În cei peste 6 ani, ni s-au alăturat peste 400 de familii, fiecare cu propria poveste È™i propriul drum în recuperarea copilului.

În prezent, cu sprijinul donatorilor, sponsorilor È™i parteneriatelor, Asociatia Help Autism ofera servicii de terapie în cadrul celor 6 centre, 6 parteneriate public-private - cu DirecÈ›iile de Asistență Socială È™i ProtecÈ›ia Copilului din BucureÈ™ti, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, DâmboviÈ›a - È™i la domiciliu, defășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri È™i sedinÈ›e de consiliere pentru părinÈ›i È™i este co-organizator al ConferinÈ›ei InternaÈ›ionale ABA - È™tiinÈ›a care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

BUCURESTI
Educational

Joburi Asociatia Help Autism:

Locuri de munca Asociatia Help Autism

Angajari Asociatia Help Autism