Asociatia Help Autism

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Educational, ,

Site https://www.helpautism.ro
Facebook https://www.facebook.com/helpautism.ro


Asociația Help Autism a luat ființă în 2010, ca urmare a experienței personale a fondatoarei acesteia - Daniela Bololoi - diagnosticarea baiețelului cu Tulburare din Spectrul Autist.

Credința că toți copiii cu acest diagnostic au șansa la o viață normală, a determinat extinderea Asociației și crearea posibilității de recuperare a acestora, ca urmare a unor programe cu servicii gratuite, special create și fundamentate.

Astfel, în 2013, a fost inaugurat în București primul centru Help Autism unde, zilnic, 25 de copii au fost integrați în programe individualizate de terapie Comportamentală Aplicată - principala terapie de recuperare în autism. În cei peste 6 ani, ni s-au alăturat peste 400 de familii, fiecare cu propria poveste și propriul drum în recuperarea copilului.

În prezent, cu sprijinul donatorilor, sponsorilor și parteneriatelor, Asociatia Help Autism ofera servicii de terapie în cadrul celor 6 centre, 6 parteneriate public-private - cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița - și la domiciliu, defășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și sedințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA - știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Asociatia Help Autism

Companie Oras(e) Data
Terapeut ABA

full-time0 - 1 an experienta

Asociatia Help Autism BUCURESTI
13.12.2018
Asistent Manager Fundraising

full-timeStudent/Absolvent

Asociatia Help Autism BUCURESTI
12.12.2018
Fundraiser Help Autism

part-time0 - 1 an experienta

Esti elev, student sau masterand la Facultatea de Sociologie, Psihologie, Comunicare sau oricare alta facultate? N-ai experienta in domeniu, dar esti 100% implicat in toate lucrurile pe care le faci? Entuziasmul si faptele bune ne caracterizareaza, fiind genul de echipa draga tuturor.

Asociatia Help Autism BUCURESTI
12.12.2018
Cautam oameni de bine care sa faca bine!

part-timeStudent/Absolvent

Vrei sa faci primul pas in cariera? Esti student sau tanar absolvent? Avem nevoie de tine in campania de Debit Direct in Bucuresti. Hai in echipa de fundraiseri a Asociatiei Help Autism!

Asociatia Help Autism BUCURESTI
08.12.2018

Joburi Asociatia Help Autism

Companie Oras(e) Data