certSIGN

Orase: BUCURESTI
Industrie: IT&C Software

Site https://www.certsign.ro/
Facebook https://ro-ro.facebook.com/certSIGN/


certSIGN este o companie românească care realizează activități în vederea furnizării de produse și servicii destinate asigurării securității și protejării informațiilor. Din 2006, anul în care a început povestea companiei, certSIGN a evoluat și s-a adaptat continuu, însă pasiunea pentru inovație a rămas constantă. De-a lungul timpului, certSIGN s-a transformat dintr-o companie mică, însuflețită de ambiția și entuziasmul echipei, în cel mai important prestator de servicii de încredere la nivel național și certificate la nivel European, într-un deschizător de drumuri pe piața din România prin introducerea tehnologiilor paperless în procesele de business, într-un producător de soluții software proprietare, de soluții de securitate cibernetică și de arhivare implementate cu succes în 20 de țări.

Domenii de activitate

  • Servicii de încredere (semnătură electronică calificată, marcare temporală, certificate SSL)
  • Securitate cibernetică
  • Identitate digitală
  • Arhivare electronică și hibrid.
Puncte forte 
  • Poziție de lider pe piața semnăturilor electronice în România
  • Pionier al tahografului digital în România și furnizor de soluții de tahograf digital în 20 de țări din Europa și Asia
  •  Singurul furnizor de soluții PKI și de criptare a datelor din România 
  • Spirit inovator dominant – soluții bazate pe produse proprietare dezvoltate intern, permițând personalizarea portofoliului în funcție de nevoile clienților și competențe sporite pentru întreținere și asistență pentru soluțiile furnizate 
  • Certificări: Prestator de Servicii de Încredere Calificat conform eIDAS, WebTrust, Trusted Introducer, ORNISS și NATO pentru produse destinate protecției informațiilor clasificate.
certSIGN are o echipă calificată de experți cu numeroase certificări și competențe tehnice solide, verificate în proiecte importante de implementare a unor soluții complexe de securitate a informațiilor, în proiecte de cercetare și dezvoltare, de consultanță și de audit. Spiritul inovator este dominant în cadrul echipei, o mare parte dintre soluțiile companiei fiind bazate pe produse proprietare dezvoltate intern, în cadrul departamentelor Dezvoltare Software, Cercetare & Inovare, Transformare Digitală.

 
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca certSIGN

Companie Oras(e) Data
Reprezentant Relații Clienți Back Office

full-time0 - 1 an experienta

certSIGN BUCURESTI
23.09.2021
Tester Software

full-time1 - 5 ani experienta

certSIGN BUCURESTI
23.09.2021
Android Developer

full-time1 - 5 ani experienta

certSIGN BUCURESTI
23.09.2021
Java Developer

full-time1 - 5 ani experienta

certSIGN BUCURESTI
23.09.2021

Joburi certSIGN

Companie Oras(e) Data