certSIGN este o companie românească care realizează activități în vederea furnizării de produse și servicii destinate asigurării securității și protejării informațiilor. Din 2006, anul în care a început povestea companiei, certSIGN a evoluat și s-a adaptat continuu, însă pasiunea pentru inovație a rămas constantă. De-a lungul timpului, certSIGN s-a transformat dintr-o companie mică, însuflețită de ambiția și entuziasmul echipei, în cel mai important prestator de servicii de încredere la nivel național și certificate la nivel European, într-un deschizător de drumuri pe piața din România prin introducerea tehnologiilor paperless în procesele de business, într-un producător de soluții software proprietare, de soluții de securitate cibernetică și de arhivare implementate cu succes în 20 de țări.

Domenii de activitate

  • Servicii de încredere (semnătură electronică calificată, marcare temporală, certificate SSL)
  • Securitate cibernetică
  • Identitate digitală
  • Arhivare electronică și hibrid.
Puncte forte 
  • Poziție de lider pe piața semnăturilor electronice în România
  • Pionier al tahografului digital în România și furnizor de soluții de tahograf digital în 20 de țări din Europa și Asia
  •  Singurul furnizor de soluții PKI și de criptare a datelor din România 
  • Spirit inovator dominant – soluții bazate pe produse proprietare dezvoltate intern, permițând personalizarea portofoliului în funcție de nevoile clienților și competențe sporite pentru întreținere și asistență pentru soluțiile furnizate 
  • Certificări: Prestator de Servicii de Încredere Calificat conform eIDAS, WebTrust, Trusted Introducer, ORNISS și NATO pentru produse destinate protecției informațiilor clasificate.
certSIGN are o echipă calificată de experți cu numeroase certificări și competențe tehnice solide, verificate în proiecte importante de implementare a unor soluții complexe de securitate a informațiilor, în proiecte de cercetare și dezvoltare, de consultanță și de audit. Spiritul inovator este dominant în cadrul echipei, o mare parte dintre soluțiile companiei fiind bazate pe produse proprietare dezvoltate intern, în cadrul departamentelor Dezvoltare Software, Cercetare & Inovare, Transformare Digitală.

 
 
BUCURESTI
IT&C Software

Joburi certSIGN:

certSIGN nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Farmacist/a

Randstad România

Aplica fara CV

Angajam Stivuitorist in Bacău/program doar de noapte

HRS Romania
3500 - 4000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Specialist Resurse Umane

CONNECTIONS ROMANIA

Aplica fara CV

Depune-ti CV-ul la Moldova Innovation Technology Park

Moldova Innovation Technology Park

Aplica fara CV

Manager restaurant tip fast-food

HR Intra Interim
5000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Integration Manager

theMarketer international

Plugin Developer

theMarketer international

Inginer metrolog

Distrigaz Sud Retele

Aplica fara CV

Locuri de munca certSIGN

Angajari certSIGN