MEDCENTER

Orase: BUCURESTI
Industrie: Farmaceutice-Medical

Site www.medcenter.ro
Facebook www.facebook.com/medcenter.centremedicale/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/medcenter/
Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul serviciilor medicale clinice și de laborator, Medcenter reprezintă un furnizor de încredere, atât pentru analize medicale de laborator, cât și pentru diagnosticare în cadrul clinicilor Medcenter din țară.
Ne dedicăm pentru a reda sănătatea pacienților noștri și te invităm să faci parte din echipa noastră!

Prețuim loialitatea în aceeași măsură în care apreciem competența și aptitudinile profesionale. În politica noastră de recrutare, ne concentrăm pe identificarea și atragerea celor mai talentați profesioniști din domeniul medical. Căutăm oameni cu inițiativă, pasionați de activitatea lor și dornici să acumuleze noi cunoștințe.

Laboratoarele Medcenter oferă o gamă variată de analize medicale de: Hematologie, Coagulare, Biochimie, Imunologie și serologie, teste de Microbiologie și Anatomie Patologică la cele mai înalte standarde de calitate.
Dacă dorești să îți construiești o carieră alături de Medcenter, fie în cadrul echipei administrative și de suport, fie în cadrul echipei medicale, te invităm să ne trimiți aplicația ta. 


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca MEDCENTER

Companie Oras(e) Data
Asistent Manager

full-time1 - 5 ani experienta

- Very good English skills necessary - Perfect skills in MS Office (Word, Excel) and e-mail software - Self-motivated , trustful and open - Communicative , ability to work in a team - Experience is an advantage

MEDCENTER BUCURESTI
21.08.2019
Agent callcenter inbound - clinica medicala

full-time1 - 5 ani experienta

Echipa noastră de Call Center este formată din tineri plini de viață, amabili și prietenoși. Ti-ar plăcea să vorbești la telefon și să oferi informații utile pacienților noștri? Dacă vrei să fii noul nostru coleg și ești înțelegător, rabdător și serviabil, te...

MEDCENTER BUCURESTI
21.08.2019

Joburi MEDCENTER

Companie Oras(e) Data