Secpral Pro Instalatii

Orase: BUCURESTI, Cluj Napoca, Craiova, Roman, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Inginerie, Constructii,

Avand sediul in inima Transilvaniei, S.C. Secpral Pro Instalatii S.R.L. este una dintre cele mai importante firme furnizoare en-gros in domeniul importului si distributiei de materiale de instalatii din Romania .

Societate cu capital integral romanesc, avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional, Secpral Pro Instalatii pune accent pe informarea corecta a clientului si pe promovarea celor mai noi si performante materiale si tehnologii in domeniul instalatiilor.

Datorita legaturilor stabile si directe de peste 12 ani cu producatori din Centrul si Vestul Europei, S.C. Secpral Pro Instalatii S.R.L. ofera, prin depozitele din tara, (Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Craiova si Roman) precum si prin distribuitorii autorizati din toata tara, materiale de instalatii pentru urmatoarele domenii:

  • Retele de apa calda si incalzire.
  • Alimentari cu apa.
  • Alimentari cu gaz.
  • Canalizari.
  • Energii neconventionale.

Producatorii materialelor comercializate de firma noastra sunt certificati ISO 9001, iar materialele sunt avizate de Ministerul Sanatatii, certificate CE respectiv agrementate tehnic.

Dorim ca pe viitor sa contribuim la ridicarea nivelului calitatii vietii si a confortului prin furnizarea de materiale de instalatii termice si sanitare de inalta calitate, bazandu-ne pe propria retea de distributie cat si pe cea a distribuitorilor independenti din tara, sa ramanem in continuare  "sursa instalatiilor tale!".

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Secpral Pro Instalatii

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Secpral Pro Instalatii

Companie Oras(e) Data