Strauss România

Orase: BUCURESTI
Industrie: Real Estate FMCG AlteleStrauss România, filiala Grupului istraelian Strauss, activeaza pe piata din Romania din 1994 si este una dintre cele mai importante companii producătoare de cafea de pe piaţa locală. Strauss România este o companie 360 grade ce oferă consumatorilor nu doar cafea, ci şi produse complementare. Fiind activă pe piaţa de retail, dar si cu solutii pentru Away From Home (HoReCa, Offices & Traffic Locations ), compania a dobândit de-a lungul anilor o expertiză solidă pe piaţa cafelei. Portofoliul companiei include brandurile Doncafe , Totti, Amigo, FORT, Tea Tales, BeanZ Cafe, Choco Divino, care se bucură de o reputaţie foarte puternică, atăt în România, cât şi la nivel internaţional. Varietatea mare de branduri de cafea, de la economy până la cele premium, sunt special create pentru consumatorii români, în urma studiilor de calitate amănunţite, întreprinse periodic, pentru a satisface o gamă extinsă de gusturi şi preferinţe.

 

"Confidentialitatea datelor Dvs. cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru noi. In acest sens, va informam ca in momentul in care aplicati la aceasta pozitie, datele caracter personal incluse in Curriculum Vitae precum si in celelalte documente transmise de catre Dvs. (scrisoarea de intentie, recomandarile furnizate, , dupa caz), vor fi utilizate in scopul procesului de recrutare si selectie.

Procesul nostru de recrutare si selectie presupune validarea CV-ului, o serie de interviuri ( telefonice, fata in fata, Skype) cu un reprezentant HR /Manager direct /Manager department si aplicarea unor teste profesionale, dupa caz.

Doar candidatii selectati vor fi contactati si vor primi detalii suplimentare privind procesul de recrutare si selectie."

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Strauss România

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Strauss România

Companie Oras(e) Data