DECORUM

Orase: BUCURESTI, Pitesti,
Industrie: Retail, Altele, ConstructiiSuntem în afacerea cu lemn! 

Credem că pentru a câștiga loialitatea clienților noștri trebuie să îi ascultăm, să le anticipăm dorințele și să creăm valoare pentru ei. Clienții noștri sunt producătorii de mobilă la comandă și arhitecții din România ce au nevoie de materiale de calitate și în trend cu piața mobilei din Europa. Oferim din stoc peste 700 de produse pentru fabricarea mobilei (Pal melaminat, Mdf, Blaturi de bucătărie, ABS, HPL) și căutăm în permanență noi soluții orientate către piață de a ne extinde portofoliul de produse și servicii.

Valorile noastre de bază sunt orientarea către client, calitatea, respectul și progresul. Credem că în acest domeniu pot rezista doar cei ce construiesc împreuna cu clienții si furnizorii lor parteneriate puternice. Respectăm aceste valori prin parteneriate cu firme recunoscute la nivel european pentru calitate și inovație, prin tratarea angajaților noștri ca pe parteneri și prin investiții continue în tehnologie.

Prin cele două puncte de lucru din București și Pitești, asiguram distribuția de materiale către clienții din jumătatea sudică a României, iar preocuparea noastră constantă este de a crește profitabil împreună cu clienții noștri și de a asigura succesul pe termen lung al afacerii. Ne bazăm pe abilitățile noastre logistice pentru a garanta clienților noștri disponibilitate de stoc, prețuri competitive și livrare în maxim o zi de la lansarea comenzii a comenzilor de distribuție și in maxim trei zile a comenzilor de semifabricate. 

Acești factori ne-au permis să ne dezvoltăm foarte repede într-un interval de timp foarte scurt și credem ca sunt fundația pentru obiectivul nostru de a fi lider de piață pe acest segment.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca DECORUM

Companie Oras(e) Data
Director marketing

full-time1 - 5 ani experienta

Infiintam un departament special pentru tine! A venit momentul ca proprietarul sa nu mai faca totul in firma (da, ne facem mari) si avem nevoie de cineva care sa se ocupe doar de marketing la noi. Ajuta-ne sa fim cei mai buni!

DECORUM BUCURESTI
22.09.2018
Agent vanzari

full-time1 - 5 ani experienta

Esti o persoana sociabila? Ai observat ca iti este usor sa iti faci prieteni noi? Inseamna ca esti potrivit pentru vanzari. Cautam un coleg sau colega pentru a completa echipa noastra de vanzari din Bucuresti.

DECORUM BUCURESTI
22.09.2018

Joburi DECORUM

Companie Oras(e) Data