Suntem în afacerea cu lemn! 

Credem că pentru a câștiga loialitatea clienților noștri trebuie să îi ascultăm, să le anticipăm dorințele și să creăm valoare pentru ei. Clienții noștri sunt producătorii de mobilă la comandă și arhitecții din România ce au nevoie de materiale de calitate și în trend cu piața mobilei din Europa. Oferim din stoc peste 700 de produse pentru fabricarea mobilei (Pal melaminat, Mdf, Blaturi de bucătărie, ABS, HPL) și căutăm în permanență noi soluții orientate către piață de a ne extinde portofoliul de produse și servicii.

Valorile noastre de bază sunt orientarea către client, calitatea, respectul și progresul. Credem că în acest domeniu pot rezista doar cei ce construiesc împreuna cu clienții si furnizorii lor parteneriate puternice. Respectăm aceste valori prin parteneriate cu firme recunoscute la nivel european pentru calitate și inovație, prin tratarea angajaților noștri ca pe parteneri și prin investiții continue în tehnologie.

Prin cele două puncte de lucru din București și Pitești, asiguram distribuția de materiale către clienții din jumătatea sudică a României, iar preocuparea noastră constantă este de a crește profitabil împreună cu clienții noștri și de a asigura succesul pe termen lung al afacerii. Ne bazăm pe abilitățile noastre logistice pentru a garanta clienților noștri disponibilitate de stoc, prețuri competitive și livrare în maxim o zi de la lansarea comenzii a comenzilor de distribuție și in maxim trei zile a comenzilor de semifabricate. 

Acești factori ne-au permis să ne dezvoltăm foarte repede într-un interval de timp foarte scurt și credem ca sunt fundația pentru obiectivul nostru de a fi lider de piață pe acest segment.
 

BUCURESTI, Pitesti
Retail, , Constructii

Joburi DECORUM:

Locuri de munca DECORUM

Angajari DECORUM