Best Consulting

Orase: Arad
Industrie: Consultanta Agentii recrutareClienţii ne spun că suntem una dintre cele mai bune şi profesioniste echipe din domeniul consultanței în resurse umane.
Am început în anul 2003 doar cu o idee, o viziune şi un laptop. Astăzi suntem mândri de faptul că lucrăm cu unele dintre cele mai bune companii multinaţionale din România. O mare onoare, bucurie şi răspundere în acelaşi timp.

Oferim servicii diverse:

1. Training

Proiectele de training ale BEST Consulting sunt actiuni de învătare, scopul lor fiind acela de a dezvolta competentele în companiile partenere. Ceea ce ne diferentiază de alti furnizori este că privim aceste proiecte nu doar ca evenimente singulare, ci actiuni continue de dezvoltare personală si de grup, prin învătarea de competente, practicarea acestora şi monitorizarea rezultatelor.
În cadrul programelor de training folosim tehnici diferite, propunându-ne accelerarea proceselor de învătare si ale dinamicii de grup în general, şi dezvoltarea cunoştintelor, abilitătilor şi atitudinilor vizate, în special. Caracterul interactiv al trainingurilor este dat de flexibilitatea noastră în a folosi tehnicile optime, printre acestea fiind: exercitii structurate, simulări, studii de caz, chestionare de evaluare si autoevaluare, discutii de grup, coaching individual şi de grup, prezentări interactive, filmări audio/video, etc.

2. Centre de evaluare

 
Metodele prin care companiile evaluează competențele şi potenţialul angajaţilor sunt diverse. Una din cele mai mari provocări ale tuturor acestor procese este însă gradul de obiectivitate şi calitatea informaţiilor pentru conturarea unui plan de dezvoltare al angajatului evaluat.
În acest contex Centrul de evaluare (assessment center) a devenit un tip de program care câştigă tot mai mult teren, şi care are avantajul că poate fi folosit atât în procesul de Recrutare cât şi în cel de Evaluare şi Dezvoltare.
Ce este competența?
Competenţa este o sumă de cunoştinţe, abilităţi, comportamente, atitudini & aptitudini care pot fi măsurate, observate şi dezvoltate prin training, practică, modelare comportamentala sau feedback.

3. Coaching

Federatia Internationala de Coaching (ICF) defineste coaching-ul drept un “parteneriat care accelereaza ritmul de invatare al clientului, performanta si progresul acestuia pe plan personal si profesional, ceea ce este in mod special important in mediul complex de afaceri al zilelor noastre. Coach-ii trateaza clientii ca si experti ai vietii lor profesionale si personale si considera ca fiecare client este creativ si detine numeroase resurse. Pornind de la aceste credinte, responsabilitatile coach-ului sunt:
  • Descopere, clarifice si sa alinieze procesul cu ceea ce clientul doreste sa obtina
  • Incurajeze clientul sa se descopere
  • Sustina clientul in identificare solutiilor si a strategiilor
  • Mentina clientul responsabil si raspunzator pentru actiunile decise
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Best Consulting

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Best Consulting

Companie Oras(e) Data