Global Wellness System

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Servicii&BPO, ,

Site https://www.gwsconcept.ro


Global Wellness System SRL este importator si distribuitor pentru produsele organice profesionale pentru ingrijirea parului in saloane, de la brandurile: Natulique, PHYT'S, Dermorganic, Mastey de Paris, Lissfactor Paris. Detinem o Academie Educationala si un Centru de infrumusetare, GWS Organic Beauty Center, care este un centru model de servicii si de suport prin care promovam frumusetea si sanatatea deopotriva, avand ca deviza HEALTY HOLISTIC BEAUTY, unde organizam cu profesionalism seminarii de specialitate pentru clientii interesati si unde se poate beneficia de serviciile noastre in compania unor stilisti de prestigiu. Organizam seminarii de specialitate la sediul clientilor impreuna cu traineri autorizati de producator.Produsele noastre reprezinta o linie completa de produse profesionale organice certificate pentru saloane si pentru acasa, de calitate extrema, realizate cu uleiuri, extracte si ingrediente organice certificate, de calitate extrema, care se ridica la nivelul exigentelor oricarui profesionist.

Detinem si un Centru de Medicina Integrativa care a fost înființat în anul 2014 ca o necesitate a medicinei moderne integrative, medicină în care accentul se pune în primul rând pe acțiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cât mai incipient al dereglării / bolii / simptomatologiei. Serviciile oferite îmbină medicina alternativă, naturistă sau complementară cu medicina alopată, au în vedere evaluarea completă a stării de sănătate prin metode neinvazive, precum și protocoale de tratament personalizate cu produse și tehnologii neinvazive, de cea mai bună calitate și de ultimă generație, inovative .

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Global Wellness System

Companie Oras(e) Data
Secretara Receptie cunostinte bune limba engleza si operare excel

full-time0 - 1 an experienta

Ai experienta in activitatea de secretariat si te pasioneaza domeniul de beauty ? Atunci GWS Concept e locul ideal pentru tine! Esti pregatit/a sa faci parte din echipa noastra si sa ajuti echipa in promovarea produselor organice pentru par in saloanele si centrele SPA ? Daca da, aplica cu incredere

Global Wellness System BUCURESTI
22.04.2019
Agent Vanzari Cosmetice Organice PHYT'S Saloane, Clinici de Estetica Beauty si Centre SPA

full-time1 - 5 ani experienta

Teaser la anuntul deja postat: Ai experienta in vanzari si te pasioneaza domeniul de beauty? Atunci GWS Concept e locul ideal pentru tine! Esti pregatit/a sa faci parte din echipa noastra si sa promovezi frumusetea organica in saloane, clinici de estetica beauty si centre SPA ? Aplica cu entuziasm !

Global Wellness System Cluj Napoca
Sibiu
Timisoara
Job national
22.04.2019

Joburi Global Wellness System

Companie Oras(e) Data