EURITMIC GRUP

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Inginerie

Site http://www.euritmicgrup.ro/


Euritmic Grup SRL este o companie cu capital privat romanesc, care se ocupa de peste 18 ani cu comercializarea de aparatura de laborator si mobilier profesional pentru laborator. Avem o buna reputatie in cadrul laboratoarelor din domeniul farmaceutic, institute de cercetare, universitar, sanitar-veterinar, analiza apelor, mediu, etc. Executam interventii de service si oferim mentenanta pentru aparatura de laborator comercializata cu personal specializat. Pentru mobilierul profesional de laboratorsi nisele chimice asiguram consultanta si proiectare gratuita cu personal tehnic specializat la producator. Asiguram dotarea la cheie a laboratoarelor cu aparatura si mobilier de laborator.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca EURITMIC GRUP

Companie Oras(e) Data
Reprezentant Vanzari Mobilier Profesional

full-time1 - 5 ani experienta

Ai studii superioare tehnice si vrei sa te evidentiezi in lumea vanzatorilor de mobilier profesional? In echipa noastra ai ocazia sa promovezi produse de inalta calitate, si sa lucrezi cu oameni foarte bine pregatiti ce isi desfasoara activitatea intr-un mediu dinamic.

EURITMIC GRUP BUCURESTI
Cluj Napoca
Iasi
15.08.2018
Reprezentant Vanzari Aparatura si Mobilier de Laborator

full-time1 - 5 ani experienta

Esti convingator si reusesti sa inchei vanzari rapid? Mai mult, esti pasionat de chimie, biochimie, biologie, fizica sau inginerie? EI bine, in echipa noastra le poti combina pe toate! Aplica si promoveaza produsele din portofoliul nostru:aparatura de laborator, mobilier de laborator, nise chimice

EURITMIC GRUP BUCURESTI
Cluj Napoca
Iasi
15.08.2018
Inginer / Tehnician Service Aparatura de Laborator si Nise Chimice

full-time1 - 5 ani experienta

Esti pasionat de aparatura de laborator si ai experienta de minim 1 an in domeniu? Ei bine, ti-ai gasit job-ul ideal! Noi venim cu o experienta de peste 12 ani in industrie si abia asteptam sa impartasim tips&tricks cu tine. Hai si tu in echipa noastra! Vezi detaliile jobu-lui si aplica!

EURITMIC GRUP BUCURESTI
15.08.2018

Joburi EURITMIC GRUP

Companie Oras(e) Data