Atelierele ILBAH

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Consultanta, Educational, AlteleAtelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA)pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare.
 

Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate dar si diplome recunoscute la nivel national si international.
 

Atelierele ILBAH organizeaza si training-uri,workshop-uri sau conferinte. Oferim cadrul complet pentru dezvoltarea personala chiar daca este vorba despre programe de Team Building, de metode de petrecere a timpului liber sau workshop-uri.
 

Atelierele ILBAH organizeaza cursuri de: design interior, design vestimentar, stilism, proiectare vestimentara, croitorie, decorator floral, PR-public relations, inspector resurse umane, manager resurse umane, machiaj profesional, hairstyling, manichiurist-pedichiurist, stilist-protezist de unghii, cosmetica, masaj. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). La finalul cursului se obtine diploma recunoscuta la nivel national si international.
 

De asemenea organizam workshop-uri si training-uri de: 3DS MAX- Vizualizari arhitecturale, Photoshop, Autocad.

 

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Atelierele ILBAH

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Atelierele ILBAH

Companie Oras(e) Data