Velrom

Orase: Iasi, Targoviste,
Industrie: FMCG, Altele,Lider de piata in judetul Dambovita, Velrom, cu sediul social in Targoviste, este una dintre cele mai moderne fabrici de paine din tara, fiind si prima greenfield

Fabrica din Targoviste, dotata cu doua linii de productie de ultima generatie, dispune de asemenea de un grup de feliere si ambalare modern.

Velrom a pus in functiune in anul 2013 Fabrica de biscuiti de la Iaşi, in urma unei investitii cu fonduri europene. Aceasta este dotata cu linii de fabricatie noi, de ultima generatie, pe care se produc atat biscuiti glutenoşi şi biscuiti zaharoşi cat si covrigei şi crackers.

          Fabrica produce biscuiti atat sub marca proprie (precum Poieni), cat si sub branduri din domeniu, precum Grau Intreg sau Grand Papa. La nivel national, produsele noastre sunt prezente pe piata prin intermediul mai multor canale de distributie: mari lanturi de magazine, comertul traditional, distribuitori specializati etc.

Cu ajutorul tehnologiei si maiestriei brutarilor nostri, reusim sa oferim consumatorilor, produse de calitate, cu un gust deosebit.

Aflata intr-un proces continuu de dezvoltare şi de extindere a pietei de desfacere, compania noastra se afla in cautare de profesioniști, care sa contribuie la succesul organizatiei.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Velrom

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Velrom

Companie Oras(e) Data