Velrom este un important producator de panificatie, cu distributie nationala si branduri puternice in domeniu.
Fabrica din Targoviste, una dintre cele mai moderne fabrici din tara, pusa in functiune in anul 2008, produce paine atat sub marca proprie (precum Boiereasca) cat si sub branduri din domeniu (precum Grau intreg, Sylvester), fiind si prima greenfield.
Fabrica din Iasi, pusa in functiune in anul 2013, produce biscuiti atat sub marca proprie (precum Poieni, Biscuiti Scolari), cat si sub branduri din domeniu, precum Grau Intreg sau Grand Papa.
Ambele fabrici sunt ultramoderne, fiind dotate cu linii de productie de ultima generatie si grupuri de feliere si ambalare automatizate.

La nivel national, produsele noastre sunt prezente pe piata prin intermediul mai multor canale de distributie: mari lanturi de magazine, comertul traditional, distribuitori specializati etc.
Cu ajutorul tehnologiei si maiestriei brutarilor nostri, reusim sa oferim consumatorilor produse de calitate, cu gust deosebit.
Aflata intr-un proces continuu de dezvoltare şi de extindere a pietei de desfacere, compania noastra se afla in cautare de profesioniști, care sa contribuie la succesul organizatiei.
Iasi, Targoviste
FMCG

Joburi Velrom:

Locuri de munca Velrom

Angajari Velrom