Velrom

Orase: Iasi Targoviste
Industrie: FMCG AlteleVelrom este un important producator de panificatie, cu distributie nationala si branduri puternice in domeniu.
Fabrica din Targoviste, una dintre cele mai moderne fabrici din tara, pusa in functiune in anul 2008, produce paine atat sub marca proprie (precum Boiereasca) cat si sub branduri din domeniu (precum Grau intreg, Sylvester), fiind si prima greenfield.
Fabrica din Iasi, pusa in functiune in anul 2013, produce biscuiti atat sub marca proprie (precum Poieni, Biscuiti Scolari), cat si sub branduri din domeniu, precum Grau Intreg sau Grand Papa.
Ambele fabrici sunt ultramoderne, fiind dotate cu linii de productie de ultima generatie si grupuri de feliere si ambalare automatizate.

La nivel national, produsele noastre sunt prezente pe piata prin intermediul mai multor canale de distributie: mari lanturi de magazine, comertul traditional, distribuitori specializati etc.
Cu ajutorul tehnologiei si maiestriei brutarilor nostri, reusim sa oferim consumatorilor produse de calitate, cu gust deosebit.
Aflata intr-un proces continuu de dezvoltare şi de extindere a pietei de desfacere, compania noastra se afla in cautare de profesioniști, care sa contribuie la succesul organizatiei.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Velrom

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Velrom

Companie Oras(e) Data