Velrom

Orase: Iasi, Targoviste,
Industrie: FMCG, Altele,Velrom este un important producator de panificatie, cu sediul social in Targoviste, jud. Dambovita si un punct de lucru in Iasi.
Fabrica din Targoviste, una dintre cele mai moderne fabrici din tara, fiind si prima greenfield, este dotata cu doua linii de productie de ultima generatie si un grup de feliere si ambalare automatizat.
Velrom a pus in functiune in anul 2013 Fabrica de biscuiti de la Iaşi. Aceasta este dotata cu linii de fabricatie noi, de ultima generatie. Fabrica produce biscuiti atat sub marca proprie (precum Poieni), cat si sub branduri din domeniu, precum Grau Intreg sau Grand Papa.

La nivel national, produsele noastre sunt prezente pe piata prin intermediul mai multor canale de distributie: mari lanturi de magazine, comertul traditional, distribuitori specializati etc.
Cu ajutorul tehnologiei si maiestriei brutarilor nostri, reusim sa oferim consumatorilor, produse de calitate, cu gust deosebit.
Aflata intr-un proces continuu de dezvoltare şi de extindere a pietei de desfacere, compania noastra se afla in cautare de profesioniști, care sa contribuie la succesul organizatiei.

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Velrom

Companie Oras(e) Data
Sef formatie Fabrica de biscuiti Iasi

full-time1 - 5 ani experienta

Velrom angajeaza sef formatie la moderna Fabrica de biscuiti din Iasi. Cautam o persoana dinamica, organizata si dornica sa se dezvolte

Velrom Iasi
21.03.2019
Manager Productie

full-time1 - 5 ani experienta

VELROM este in cautarea unei persoane cu experienta, dinamica si organizata, pentru postul de Manager de Productie

Velrom Targoviste
21.03.2019

Joburi Velrom

Companie Oras(e) Data