Conarg AG

Orase: BUCURESTI
Industrie: Constructii Real Estate

Site http://www.conarg.co/ro/
Facebook https://www.facebook.com/ConargAG/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/conarg-ag/


Grupul CONARG este un jucator important pe piata constructiilor civile si industriale din Romania. Expertiza noastra este validata de cei peste 30 de ani de activitate permanenta pe piata si implicarea în unele dintre cele mai complexe si provocatoare proiecte, cu o suprafata totala construita de peste 1.1 milioane mp.

Echipa noastra dinamica creeaza in mod constant valoare pentru clientii nostri, pentru grup si pentru societate. Experienta bogata pe care o avem in inginerie si proiecte, animata de angajamentul nostru constant pentru inovare, ne permite sa oferim solutii remarcabile, la cheie si sa ne diferentiem. Excelam prin asigurarea satisfactiei clientului la fiecare pas al dezvoltarii proiectului, prin stimularea cresterii durabile a companiei. 

Perspectiva noastra este sa depunem toate eforturile pentru a atinge perfectiunea in fiecare zi, sa intampinam cu entuziasm provocarile si sa cream o experienta exceptionala pentru client, livrand la timp, in buget si la cele mai inalte standarde de calitate.

Filozofia "Perspective perfecte" este de asemenea, harta dupa care ne ghidam in activitatile de zi cu zi. Reprezinta suma angajamentelor pe care trebuie sa le facem pentru a sustine dezvoltarea durabila a grupului Conarg:

  • Echipa – vom crea si conserva un mediu de lucru care incurajeaza noile idei, inovatii si care stimuleaza dezvoltarea profesionala, vom proteja oamenii nostri si ii vom face sa se simta in siguranta si valorosi, considerand siguranta lor o prioritate de top;
  • Clientii – ne straduim sa cream relatii pe termen lung, bazate pe experiente pozitive si satisfactia lucrului bine facut;    
  • Partenerii – dezvoltam relatii pe termen lung bazate pe respect si valori comune;
  • Mediul inconjurator – construim si dezvoltam in armonie cu natura, pe care o protejam si o conservam.

Conarg AG este una dintre cele mai dinamice si profesionale companii de constructii din Romania, care a inregistrat o crestere rapida. Forta noastra vine de la echipa noastra ambitioasa si energica, dornica mereu sa obtina cele mai bune rezultate, in cel mai eficient mod, si este consolidata de parteneriatul privilegiat cu clientii nostri cheie, precum si de recunoasterea pe care o primim din partea autoritatilor nationale si internationale de renume in industria constructiilor.

Conarg AG, are resursele si capacitatea de a planifica, proiecta, administra si construi o serie de proiecte industriale, civile, mecanice si de inginerie electrica, precum si infrastructura de sustinere.

Cresterea permanenta a companiei - prin investitii in toate activitatile si diversificarea continua a gamei de produse si servicii – merge in paralel cu standardele ridicate de calitate, reflectate in sistemul integrat de management al calitatii, care ghideaza activitatea noastra de zi cu zi.

Activitatea companiei a fost recunoscuta de certificarea sistemului de management al calitatii conform standardului ISO 9001, certificarea ISO 14001- a sistemului de management de calitate si de securitate si sanatate in munca OHSAS 18001, partenerul permanent in sustinerea eforturilor de imbunatatire ale companiei fiind Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Conarg AG

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Conarg AG

Companie Oras(e) Data