Industrial Access, sub noul sau brand mateco este cea mai mare si dinamica companie de inchiriere de utilaje pentru acces si lucru la inaltime din Romania. Industrial Access face parte (din 2016) din grupul international mateco, controlat de TVH Belgia, aflat intr-o continua expansiune, fiind prezent pe piata de inchirieri de echipamente din Europa, America Latina si Asia(cu o flota de pestede echipamente).

Infiintata in 2005  Industrial Access a avut o crestere rapida, de la o mica companie antreprenoriala la cea mai dezvoltata retea de inchiriere de echipamente pentru acces si lucru la inaltime din Regiunea Balcanica (Romania, Bulgaria si Republica Moldova).

mateco Romania detine pe piata locala o flota larga de echipamente premium: platforme de acces si lucru la inaltime, echipamente terasiere, excavatoare si compactoare, sisteme de garduri si containere mobile, generatoare, compresoare si pompe, scule de mica mecanizare pentru santierele de constructii.

Cu o flota de peste 4000 de utilaje, cu peste 26 de locatii in Romania, Bulgaria si Moldova, cu o echipa profesionista (peste 50 de tehnicieni proprii si mai bine de 30 de tehnicieni subcontractati), cu ecosistem digital complet (aplicatii mobile dedicate, portal clienti, etc.), urmarim un singur obiectiv: sa oferim solutii si servicii transparente, complete pentru clientii nostri, ca furnizor preferat, prin inovare, cunoasterea nevoilor clientului, suport, dedicare, profesionalism și munca sustinuta.

Pastrand aceleasi valori de baza care au dus Industrial Access in pozitia de lider de piata - integritate, angajament si suport personalizat, adaptabilitate continua, acum, in noua formula, mateco Romania continua sa-si pastreze renumele de "one stop shop" , care poate satisface nevoi complexe:

  • Gama completa de platforme pentru acces si lucru la inaltime, de la 4 la 58 de m inaltime de lucru, echipamente terasiere, generatoare, compresoare, pompe, turnuri de lumina, mica mecanizare, scule si echipamente electrice pentru organizare de santier, amenajari spatii verzi si lucrari de instalatii, samd.
  • Acoperire nationala;
  • Inchiriere pe termen scurt si lung;
  • Service si intretinere - Ingineri calificati, cu experienta, disponibili sa ofere suport cu dispecerat national 24/7; 
  • Asistenta in santier, pentru a va ajuta sa alegeti utilajul potrivit aplicatiilor clientilor;
  • Training - Centru de training disponibil in Bucuresti, cu certificare internationala IPAF, singurul autorizat din Romania si printre putinele disponibile in Europa de Est.
BUCURESTI
Inginerie, , Constructii

Joburi mateco Romania:

Locuri de munca mateco Romania

Angajari mateco Romania