Industrial Access

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Inginerie, Servicii&BPO, Constructii

Site https://www.industrialaccess.ro/


Cea mai Mare si Dinamica Companie de Inchirieri Utilaje pentru  Acces si Lucru la Inaltime in  Regiunea Balcanica (Romania, Bulgaria si Moldova)

Industrial Access SA Romania  este cea mai mare companie de  inchirieri utilaje pentru acces si lucru la inaltime,  din zona Balcanilor, cu o istorie de doar 9 ani de crestere rapida, de la o mica  firma antreprenoriala la cea mai dezvoltata retea de depozite de echipamente pentru acces si lucru la inaltime din Romania ( de asemenea avem 2 subsidiare in Bulgaria si Moldova). 
Infiintata in 2005 Industrial Access ofera solutii de  inchiriere, de incredere in Romania, Bulgaria, Moldova si Serbia, prin reteaua  extinsa de  depozite.

Industrial Access in cifre: 


 
  • O echipa formata din 110 de mebri.
  • 13 depozite B2B and 11 magazine B2C, 27 echipe de interventie, cu acoperire regionala (Romania, Bulgaria, Moldova)
  • 48 m cea mai inalta nacela a noastra.
  • 2800 + echipamente disponibile pentru inchiriere.
  • 1 - Castigatori ai  European Rental Awards Best rental company of the year 2011 si IAPA - Access Rental Company of the Year 2013.
  • 24/7 service in santier
  • 6 ore timpul mediu de interventie in santier

STRATEGIE (VMV)

Obiectivul nostru este sa oferim solutii si servicii complete pentru clientii nostri, ca furnizor preferat, prin inovare, cunoasterea nevoilor clientului, suport, dedicare, profesionalism și munca sustinuta.  Integritatea, implicarea totala, sprijinul deplin și adaptabilitatea la cerintele mereu  in schimbare ale clientilor nostri sunt principalii factori care catalizeaza eforturile noastre, permitandu-ne sa obținem  o cota de  30% pe toate segmentele noastre de piata. 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Industrial Access

Companie Oras(e) Data
Consilier vanzari unelte

full-timeStudent/Absolvent

Industrial Access angajeaza reprezentant comercial pentru punctul de inchiriere echipamente din cadrul magazinului de bricolaj Leroy Merlin. Te atrag provocarile si iti doresti sa lucrezi intr-o organizatie cu sisteme de lucru moderne, care te incurajeaza sa te dezvolti personal si profesional?

Industrial Access Sibiu
09.01.2019
Inginer

full-time0 - 1 an experienta

Esti pasionat de domeniul tehnic si esti talentat la repararea utilajelelor/echipamentelor? Esti un adevarat profesionist si lucrezi la cele mai inalte standarde?

Industrial Access Iasi
Timisoara
09.01.2019

Joburi Industrial Access

Companie Oras(e) Data