Valvis Holding este un grup de firme, înființat în 1994, care activează în industria locală a bunurilor de larg consum (FMCG), iar in ultima perioadă cu extindere și în piețele internaționale.

Compania desfășoară operațiuni în următoarele domenii:

  • Domeniul apelor minerale naturale prin intermediul companiei Carpathian Springs care îmbuteliază brandul AQUA Carpatica.

AQUA Carpatica este un brand premium de apă minerală naturală prezent atât pe piața din România, unde este cel mai vândut brand pe segmentul de apă minerală naturală plată în valoare, dar şi în volum, cât și pe piața internațională. AQUA Carpatica este prezent pe piețele externe în țări precum: Statele Unite Ale Americii, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Israel, Arabia Saudită, Germania, Spania sau Australia.

  • Domeniul vinurilor prin intermediul companiei Viti-Pomicola Sâmburești – brandul Domeniile Sâmburești. Viti-Pomicola Sâmburești acoperă o suprafață de aproximativ 500 hectare de podgorii și 500 hectare de pomi fructiferi.
  • Agricultura ecologică a cerealelor prin intermediul companiei Dorna Agri, precum și în domeniul energiei regenerabile în zona Călărași, pe o suprafață de aproximativ 8000 hectare de teren agricol.

Principiile de business ale holdingului ce ghidează întreaga activitate sunt legate de  sustenabilitate, integrarea ecologică a întregului ecosistem de lucru și capitalizarea și potențarea resurselor umane.

BUCURESTI
FMCG

Joburi AQUA Carpatica:

Locuri de munca AQUA Carpatica

Angajari AQUA Carpatica