RMB Inter Auto sărbătorește 25 de activitate în care a reușit să-și construiască un renume pe piața auto din Transilvania datorită performanțelor regăsite în serviciile oferite, creșterea continuă a numărului de clienți și extinderea companiei.

Dacă în anul 1993 RMB Inter Auto era reprezentant zonal pentru un singur brand auto și anume Mercedes-Benz, în prezent compania este unul dintre cei mai importanti dealeri auto din Transilvania pe partea de vânzări, pentru șase dintre cele mai importante brand-uri auto: Mercedes-Benz, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Jaguar și Land Rover. În ceea ce privește partea de service, compania noastră oferă servicii post-vânzare și pentru brand-ul auto Mazda.

Sub egida Calitatea are prioritate, RMB Inter Auto oferă clienților servicii de cea mai înaltă calitate la standarde internaționale pentru a rezona cu nevoile unei piețe competitive aflate într-o continuă schimbare și dezvoltare.

Compania noastră este membră a grupului Ţiriac Auto, cea mai extinsă reţea de dealeri şi service auto la nivel national.

Cluj Napoca
Auto

Joburi RMB Inter Auto:

RMB Inter Auto nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca RMB Inter Auto

Angajari RMB Inter Auto