RMB Inter Auto

Orase: Cluj Napoca
Industrie: Auto

Site http://www.inter-auto.ro/


RMB Inter Auto sărbătorește 25 de activitate în care a reușit să-și construiască un renume pe piața auto din Transilvania datorită performanțelor regăsite în serviciile oferite, creșterea continuă a numărului de clienți și extinderea companiei.

Dacă în anul 1993 RMB Inter Auto era reprezentant zonal pentru un singur brand auto și anume Mercedes-Benz, în prezent compania este unul dintre cei mai importanti dealeri auto din Transilvania pe partea de vânzări, pentru șase dintre cele mai importante brand-uri auto: Mercedes-Benz, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Jaguar și Land Rover. În ceea ce privește partea de service, compania noastră oferă servicii post-vânzare și pentru brand-ul auto Mazda.

Sub egida Calitatea are prioritate, RMB Inter Auto oferă clienților servicii de cea mai înaltă calitate la standarde internaționale pentru a rezona cu nevoile unei piețe competitive aflate într-o continuă schimbare și dezvoltare.

Compania noastră este membră a grupului Ţiriac Auto, cea mai extinsă reţea de dealeri şi service auto la nivel national.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca RMB Inter Auto

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi RMB Inter Auto

Companie Oras(e) Data