O idee frumoasă devenită un business de succes și inovator!


Aceasta este povestea noastră, a familiei EnergoBit, care oferă astăzi soluÈ›ia completă în electricitate: audit energetic, consultanță în programe de eficiență energetică È™i energii regenerabile, proiectare È™i servicii de inginerie specializate, antreprenoriat pentru instalaÈ›ii electrice complexe, producÈ›ie de echipamente de medie È™i joasă tensiune, aparate de iluminat, operare instalaÈ›ii energetice.
Compania noastră activează pe o piață dinamică, cu un trend constant de creÈ™tere, motiv pentru care capacitatea de inovare È™i flexibilitatea față de cerinÈ›ele clienÈ›ilor au fost factorii care au diferenÈ›iat-o de concurență. Prin executarea unor lucrări de referință în domeniul electric, portofoliul de clienÈ›i s-a extins, dar È™i aria de desfășurare a activității, EnergoBit asigurându-È™i o prezență în câteva dintre cele mai mari oraÈ™e ale țării.
Cu toate că sediul central este la Cluj, extinderea s-a făcut È™i în restul țării, având în acest moment prezență în Bacău, BraÈ™ov, BucureÈ™ti, ConstanÈ›a, Craiova, TimiÈ™oara dar È™i două fabrici de producÈ›ie în Cluj È™i Jibou, care asigură acoperire naÈ›ională.
Privim viitorul optimist! EnergoBit îÈ™i propune să păstreze pe viitor aceleaÈ™i trend constant de dezvoltare: furnizare de servicii È™i echipament de top, diversificarea activității firmei, precum È™i creÈ™terea numărului de angajaÈ›i.
La EnergoBit, strategia noastră este simplă: susÈ›inem oameni deosebiÈ›i È™i îi încurajăm să îÈ™i transforme visele în realitate.
Noi credem în profesionalism È™i implicare, o atmosferă plăcută È™i acel tip de creativitate care apare atunci când oameni talentaÈ›i din medii diferite abordează problemele din perspective diverse.
Cluj Napoca
Energie & Petrol

Joburi EnergoBit:

Locuri de munca EnergoBit

Angajari EnergoBit