EnergoBit

Orase: Cluj Napoca,
Industrie: Energie & Petrol, Altele,

Site https://www.energobit.com/
O idee frumoasă devenită un business de succes și inovator!


Aceasta este povestea noastră, a familiei EnergoBit, care oferă astăzi soluția completă în electricitate: audit energetic, consultanță în programe de eficiență energetică și energii regenerabile, proiectare și servicii de inginerie specializate, antreprenoriat pentru instalații electrice complexe, producție de echipamente de medie și joasă tensiune, aparate de iluminat, operare instalații energetice.
Compania noastră activează pe o piață dinamică, cu un trend constant de creștere, motiv pentru care capacitatea de inovare și flexibilitatea față de cerințele clienților au fost factorii care au diferențiat-o de concurență. Prin executarea unor lucrări de referință în domeniul electric, portofoliul de clienți s-a extins, dar și aria de desfășurare a activității, EnergoBit asigurându-și o prezență în câteva dintre cele mai mari orașe ale țării.
Cu toate că sediul central este la Cluj, extinderea s-a făcut și în restul țării, având în acest moment prezență în Bacău, Brașov, București, Constanța, Craiova, Timișoara dar și două fabrici de producție în Cluj și Jibou, care asigură acoperire națională.
Privim viitorul optimist! EnergoBit își propune să păstreze pe viitor aceleași trend constant de dezvoltare: furnizare de servicii și echipament de top, diversificarea activității firmei, precum și creșterea numărului de angajați.
La EnergoBit, strategia noastră este simplă: susținem oameni deosebiți și îi încurajăm să își transforme visele în realitate.
Noi credem în profesionalism și implicare, o atmosferă plăcută și acel tip de creativitate care apare atunci când oameni talentați din medii diferite abordează problemele din perspective diverse.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca EnergoBit

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi EnergoBit

Companie Oras(e) Data