UTILBEN

Orase: Cluj Napoca,
Industrie: Auto, , 

UTILBEN este principalul importator de utilaje noi si second hand din Romania. Compania UTILBEN este specializata in importul de utilaje de calitate, inchirieri si service multibrand pentru utilaje de constructii si utilaje agricole.

Compania activeaza pe piata de mai bine de 10 ani, iar intre timp s-a dezvoltat, ajungand de la un utilaj vandut in primul an, la doua utilaje vandute pe zi, pastrandu-si principiul de baza. "Si in Romania se pot face afaceri bazate pe integritate si valoare"

Compania UTILBEN este reprezentanta autorizata pentru brandurile: Deutz Fahr, Kaeser, Farmtrac, Pronar, Hydra Ram, DSB Innocrush, CAMS, Locatelli

 

UTILBEN este de asemenea principalul importator de utilaje second hand din România.

Oferim servicii complete in domeniul utilajelor, vanzari, achizitii, service si piese de schimb.

UTILBEN are o echipa tanara si ambitioasa de oameni pasionati de utilaje. Media de varsta in firma este de 32 de ani.

 


Cultura si valorile noastre

Valorile noastre sunt:

Dezvoltare Personala: Fiecare angajat citește timp de 20 de minute pe zi în Academia UtilBen. Prin ACADEMIA UTILBEN fiecare coleg are acces la traininguri, video-uri și cărți de dezvoltare personala.
Onestitate: Odată ce un client a cumpărat un utilaj de la noi, el rămâne clientul nostru fidel timp de minim 20 de ani
Promptitudine: Răspundem la cerințele clienților de 10 ori mai repede decât competitorii noștri.

1. Întâlnirea trimestriala

La fiecare trimestru ne întâlnim pentru a planifica următoarele 90 de zile.
Aici se face evaluarea ultimului trimestru, și se pregătește următoarea etapa. Se alege un singur lucru ca fiind obiectivul principal al următorului trimestru și alte maxim 5 priorități.

2. Întâlnirea Lunara

Ne întâlnim lunar ca sa planificam luna ce urmează. Aceasta întâlnire are ca scop ca sa se revizuiască luna trecuta, sa ne asiguram ca suntem în grafic cu planul pentru trimestru, și să se planifice luna care vine.

3. Întâlnirea zilnică

În fiecare dimineață toți oamenii din fiecare echipa participă la o întâlnire de 15 minute care îi pune pe toți pe aceeași pagina. Scopul întâlnirii zilnice este ca sa ne stabilim prioritățile și să ne asigurăm că lucrurile merg în direcția aleasa.

4. Antrenamentul lunii este ziua dedicata învățării din compania noastră. În fiecare luna alegem o zi dedicata învățării. Cu toții știm cât de importantă este învățarea pentru creșterea companiei.

Tocmai de aceea există o zi pe lună în companie, în care tot ce se face este să se învețe lucruri noi.

Ajutăm companiile din România să se dezvolte prin dotarea cu utilaje performante. Pasiunea, entuziasmul și profesionismul sunt doar câteva calități ne reprezintă. UTILBEN se identifică cu progresul și succesul, demonstrând că se poate și în România.
Ne pasă de societatea în care trăim și vrem să facem o diferență.
Suntem este o companie de încredere care vrea să facă o diferență atât în viața clienților săi prin servicii de calitate cât și în viața angajaților printr-o viață trăită altfel.

Ne-am remarcat ca fiind o companie de încredere. Ne respectăm întodeauna promisiunile. Creăm valoare atât pentru clienți cât și pentru angajați.

Vrem să răsplătim încrederea clienților noștri și să ajutăm la dezvoltarea relațiilor pe termen lung. Facem ceea ce facem din pasiune pentru utilaje și respect pentru investițiile clienților noștri.La baza oricărei vânzări, stă construirea unei relații de încredere între parteneri. Dorim să trecem dincolo de aceste limite. Compania noastră dorește să dezvolte relații de lungă durată cu clienții și partenerii noștri.

Punem pasiune în orice lucru pe care îl facem. Investim în oameni tineri și entuziaști. Învățam din greșeli și, mai presus de toate, punem nevoile clientului mai presus de nevoile noastre. Vrem să facem o diferență în business-ul din România. Vrem să fim diferența.

"Imi doresc sa construim mai departe o companie multinationala cu un impact global.Imi doresc sa dau sansa la cat mai multi tineri ca sa isi puna in aplicare cunostintele si potentialul aici in Romania." – Ruben Marian, CEO UTILBEN
 
Sa ajutam firmele din Romania sa isi achiziitoneze in siguranta si la preturi avantajoase utilaje performante din afara tarii.
UTILBEN prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 2006 Directii esentiale pentru grupul de firme: Afaceri, Angajati si Societate.

Prin valorile reprezentate dorim sa fim un partener de afaceri bun si de incredere, oferind solutii cerute de piata si in aceeasi masura de a fi un angajator responsabil care-si motiveaza angajatii.

Compania Utilben este formată dintr-o echipă tânără de profesioniști pasionați de utilaje și tehnologie.

Ne-am propus de arătăm că prin seriozitate, onestitate și servicii de calitate și în România se poate face performanță. Investim continuu în dezvoltarea personală a echipei și suntem motivați să ajungem la excelentă în domeniul utilajelor.

Am început cu importul de echipamente second hand și am devenit unul dintre liderii de piață în România pe acest segment.Acum ne concentrăm mai mult pe echipamentele noi.Avem o echipă profesionistă de tineri ambițioși și pasionați. Vârsta medie în compania noastră este de 32 de ani.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca UTILBEN

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi UTILBEN

Companie Oras(e) Data