Train2Perform

Orase: BUCURESTI, Iasi,
Industrie: Agentii recrutare, Servicii&BPO,

Site http://train2perform.eu/43/oportunitati-de-angajare.html/
Facebook https://plus.google.com/u/0/b/101870448980762004195/+Train2performRo
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/train-2-perform/


Train2Perform este o companie specializata in furnizarea de servicii profesioniste in domeniul Resurselor Umane. Echipa noastra ofera partenerilor de business solutii personalizate pentru optimizarea relatiilor interumane, iar pe scurt, principalele servicii din sfera HR, sunt:

 

  • Recrutare si selectie personal
  • Training personalizat
  • Consiliere individuala/grup pentru angajati si echipele de management
  • Evaluarea performantei angajatilor
  • Analize de climat organizational.

 

Train2Perform este Partener Oficial al Great People Inside (GR8PI),  platforma avansată de evaluare și dezvoltare a resurselor umane, care asigură organizațiilor posibilitatea de a gestiona "ciclul complet de viață" al fiecărui angajat / persoană de la selecție, integrare și dezvoltare, până la optimizarea performanțelor.

GR8PI - „The Next Generation People Intelligence Platform"- bazată pe instrumente complet personalizabile si adaptabile la specificul fiecarei companii si job in parte, completează în mod relevant suita de instrumente folosite de Train2Perform, diversificând astfel serviciile oferite clienților și partenerilor nostri, în scopul deblocării potențialului, îmbunătățirii performanței și creșterii productivității, atat individual pentru fiecare membru al echipei cat si la nivelul intregii organizatii.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Train2Perform

Companie Oras(e) Data
Senior NodeJS Developer

full-time1 - 5 ani experienta

Career level Middle/Senior level We are recruiting for one of our clients, a company focused on Romanian, East-European and West-European markets, who is delivering innovative technologies by combining the proven experience and success stories of more than 10 years in worldwide ICT Development.

Train2Perform Iasi
17.01.2019
DevOps Engineer in Iasi

full-time1 - 5 ani experienta

We are looking to recruit for one of our Clients - a leading Global automotive supplier that provides a wide range of products and services for World’s most prestigious automobile manufacturers, for the setup and the operations of the Cloud Monitoring Center - a DevOps Engineer.

Train2Perform Iasi
17.01.2019
HR & Recruitment Specialist

full-time1 - 5 ani experienta

Valorizează-ți experiența! Împărtășește pasiunea cu specialiști din domeniu! Continuă alături de noi cariera ta în HR! „Cel mai bun mod de a prezice viitorul este de a-l construi!”

Train2Perform Chisinau
Iasi
17.01.2019
Economist cu limba franceză

full-time0 - 1 an experienta

Recrutăm pentru clientul nostru - companie cu o tradiție de peste 20 de ani în livrarea de servicii IT, prezentă în 7 țări din Europa, America și Asia poziția de Economist cu limba Franceză.

Train2Perform Iasi
17.01.2019
Embedded Software Developer - Automotive industry

full-time1 - 5 ani experienta

Location: First strategic office in Iasi. General job description for the role: develop various software layers growing from low - level hardware drivers to high - level drivers and application modules mainly in C language.

Train2Perform Iasi
17.01.2019
Back Office cu limba Franceză - Iași

full-time0 - 1 an experienta

Recrutăm pentru clientul nostru, unul dintre cei mai mari furnizori independenți de soluții IT din Europa, cu o prezență de peste 40 de ani pe piața internațională pentru rolul de Back Office cu limba Franceză.

Train2Perform Iasi
17.01.2019
PHP Developer - Middle level - Laravel & Codelgniter

full-time1 - 5 ani experienta

Clientul nostru, doreste intregirea echipei sale cu un coleg/a entuziast/a care sa isi dezvolte potentialul pe un rol de PHP Developer Locatie: Iasi Nr. pozitii vacante: 1

Train2Perform Iasi
17.01.2019

Joburi Train2Perform

Companie Oras(e) Data