Train2Perform

Orase: BUCURESTI, Iasi,
Industrie: Agentii recrutare, Servicii&BPO,

Site http://train2perform.eu/43/oportunitati-de-angajare.html/
Facebook https://plus.google.com/u/0/b/101870448980762004195/+Train2performRo
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/train-2-perform/


Train2Perform este o companie specializata in furnizarea de servicii profesioniste in domeniul Resurselor Umane. Echipa noastra ofera partenerilor de business solutii personalizate pentru optimizarea relatiilor interumane, iar pe scurt, principalele servicii din sfera HR, sunt:

 

  • Recrutare si selectie personal
  • Training personalizat
  • Consiliere individuala/grup pentru angajati si echipele de management
  • Evaluarea performantei angajatilor
  • Analize de climat organizational.

 

Train2Perform este Partener Oficial al Great People Inside (GR8PI),  platforma avansată de evaluare și dezvoltare a resurselor umane, care asigură organizațiilor posibilitatea de a gestiona "ciclul complet de viață" al fiecărui angajat / persoană de la selecție, integrare și dezvoltare, până la optimizarea performanțelor.

GR8PI - „The Next Generation People Intelligence Platform"- bazată pe instrumente complet personalizabile si adaptabile la specificul fiecarei companii si job in parte, completează în mod relevant suita de instrumente folosite de Train2Perform, diversificând astfel serviciile oferite clienților și partenerilor nostri, în scopul deblocării potențialului, îmbunătățirii performanței și creșterii productivității, atat individual pentru fiecare membru al echipei cat si la nivelul intregii organizatii.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Train2Perform

Companie Oras(e) Data
Back Office Agent cu limba Franceză - Iași

full-time0 - 1 an experienta

Recrutăm pentru clientul nostru, unul dintre cei mai mari furnizori independenți de soluții IT din Europa, cu o prezență de peste 40 de ani pe piața internațională pentru rolul de Back Office cu limba Franceză.

Train2Perform Iasi
24.03.2019
Tehnician - Inginer service echipamente IT

full-time1 - 5 ani experienta

Recrutăm pentru clientul nostru, companie cu tradiție de peste 20 de ani pe piata de printing din regiunea de Nord-Est a României, specializata in furnizarea de echipamente de birou, produse complementare - servicii adiacente si solutii integrate de management al documentelor.

Train2Perform Iasi
24.03.2019
Agent Service Desk cu limba franceză și engleză

full-time1 - 5 ani experienta

Recrutăm pentru clientul nostru, unul dintre cei mai mari furnizori independenți de soluții IT din Europa, cu o prezență de peste 40 de ani pe piața internațională, rolul de Agent Service Desk cu limba Franceză și Engleză în Iași.

Train2Perform Iasi
24.03.2019
Inginer Service Desk cu limba Poloneză - Iași

full-time1 - 5 ani experienta

Recrutăm pentru clientul nostru, unul dintre cei mai mari furnizori independenți de soluții IT din Europa, cu o prezență de peste 40 de ani pe piața internațională, rolul de Inginer Service Desk cu limba Poloneză.

Train2Perform Iasi
24.03.2019
PHP Developer - Middle level - Laravel & Codelgniter

full-time1 - 5 ani experienta

Căutăm pentru clientul nostru, companie națională cu experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de aplicații web, soluții software la comandă și proprii pentru diferite industrii: Telecom, Media, FMCG, Banking, Real Estate, PHP Developer Locație: Iași Nr. poziții vacante: 5

Train2Perform Iasi
24.03.2019
Operations & Support Engineer

full-time1 - 5 ani experienta

We are recruiting for one of our clients, a company focused on Romanian, East-European and West-European markets, who is delivering innovative technologies by combining the proven experience and success stories of more than 10 years in worldwide ICT Development, the position of DevOps Engineer.

Train2Perform Iasi
24.03.2019
Senior NodeJS Developer

full-time1 - 5 ani experienta

Career level Middle/Senior level We are recruiting for one of our clients, a company focused on Romanian, East-European and West-European markets, who is delivering innovative technologies by combining the proven experience and success stories of more than 10 years in worldwide ICT Development.

Train2Perform Iasi
24.03.2019
DevOps Engineer in Iasi

full-time1 - 5 ani experienta

We are looking to recruit for one of our Clients - a leading Global automotive supplier that provides a wide range of products and services for World’s most prestigious automobile manufacturers, for the setup and the operations of the Cloud Monitoring Center - a DevOps Engineer.

Train2Perform Iasi
24.03.2019

Joburi Train2Perform

Companie Oras(e) Data