Joburi Asociatia A.T.I.V. - Tineri In Viitor

ATIV – Asociatia Tineri in Viitor este o organizatie studenteasca infiintata in luna mai a anului 2015, de catre cativa sudenti din cadrul ASE Bucuresti. Experienta fiecaruia in diverse ONG-uri si proiecte sudentesti, cat si abilitatile deprinse in urma a diverse cursuri urmate, le-a conturat dorinta de a indruma si alti tineri in viitoarea cariera. Au reusit ca in doi ani sa realizeze numeroase proiecte si sa indrume un numar mare de membri, insuflandu-le ideea ca totul este posibil atat timp cat crezi.

Este o asociatie studenteasca care se bazeaza pe libertate, libertatea de a se implica si de a invata, cat si pe transparenta, un element necesar pentru functionarea in armonie a unei comunitati. Au dorit ca membrii sa se ajute reciproc si sa invete unii de la altii si, totodata, sa invete ca pentru a ajunge acolo unde isi doresc este nevoie de timp, incredere, curaj si pasiune, dar nu in ultimul rand de prietenie si diplomatie.

MISIUNEA ATIV este ca tinerii sa decida singuri asupra viitorului lor, asociatia punand la dispozitie gratuit persoane specializate, cursuri, trainguri si consultanta in diferite domenii.

SCOPUL principal ATIV este orientarea in cariera a tinerilor, incepand cu liceeni de clasa a XI-a pana la studentii aflati in an terminal si dezvoltarea lor personala si profesionala prin diverse proiecte si training-uri. Despre toate acestea puteti citi detalii pe site-ul ATIV – www.ativ.ro.

 
BUCURESTI
ONG

Joburi Asociatia A.T.I.V. - Tineri In Viitor:

Locuri de munca Asociatia A.T.I.V. - Tineri In Viitor

Angajari Asociatia A.T.I.V. - Tineri In Viitor